Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Če je botoksa preveč, obrazne mimike ni več!

Z.M.
13. 08. 2011 17.09
2

Janice Dickinson, samooklicani prvi supermodel na svetu, se tako boji staranja, da je pri 56 letih iz sebe naredila spako, ki komaj še spominja na mlado in lepo Janice, ki je v 80. letih navdušila modni svet. Celo lepotni kirurgi so mnenja, da je pretiravala z botoksom, saj so njene obrazne mišice trenutno sposobne le enega izraza, ki pa nekdanji manekenki ni v ponos!

Modni svet je krut in neprizanesljiv do manekenk, ko se enkrat postarajo, zato so nekatere lepotice tako obremenjene s svojim videzom, da z lepotnimi operacijami proces staranja še pospešijo. Med njimi je nedvomno tudi 56-letna Janice Dickinson, samooklicani prvi ženski supermodel brez dlake na jeziku, ki je le še bleda senca nekdaj najbolj zaželene lepotice. Po številnih lepotnih posegih je njena obrazna mimika ujeta v trpečem izrazu, ki so se ga ustrašili celo lepotni kirurgi. Bizarna Janice, ki namesto z modnimi podvigi rumene medije polni z grotesknimi fotografijami, svoj umetni videz zagovarja in trdi, da ima med mladimi veliko oboževalk, ki v njej vidijo nekakšnega idola.

Občudovala naj bi jo tudi Amy Winehouse
Zadnja bizarna izjava 56-letnice, ki polni rumene strani, je, da se je tik pred smrtjo Amy Winehouse spoprijateljila z njo, saj naj bi problematična pevka iskala njeno pomoč. "Bila je obupana in ni bila več sposobna krotiti svojega življenja, zato je stopila v stik z mano in me prosila, če ji lahko pomagam," trdi Janice. To je potrdil tudi njen terapevt psiholog  Dr. Drew, ki je bil menda prisoten, ko je Dickinsonova prejemala klice iz Evrope. Amy je želela tudi kontakt od Drewa, kar se je slednjemu zdelo skrajno čudno. Amyjini starši govoric niso in jih verjetno tudi ne bodo komentirali, žalostno pa je, da propadla manekenka želi vzbuditi medijsko pozornost na račun nesrečno umrle britanske pevke.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413