Zadovoljna.si
Koliko časa bo trajala njuna zveza?

Novice

ZVEZDNIŠKE LJUBEZNI: Aleš Čepin ljubi Matejo Malnar

Z. B.
06. 04. 2009 19.01
24

Aleš in Urša Čepin sta v zadnjih mesecih dvigovala prah z medijsko ločitveno vojno. Nekaj tednov uradno ločeni Aleš je našel novo ljubezen, 23-letno Matejo Malnar. Koliko časa bo trajala ta romanca, bo pokazal čas.


Pri Mateji ceni topel odnos, ki ga ima do njegovih otrok.
Pri Mateji ceni topel odnos, ki ga ima do njegovih otrok. FOTO: Miro Majcen

Koliko časa se že poznata?

Mateja in Aleš: Na videz se poznava že dalj časa, vendar se nismo nikoli kaj dosti družili ali pogovarjali. Ponovno smo se srečali 13. decembra lani v nekem klubu, kjer sva se prvič spustila v daljši pogovor.

Kdaj je preskočila iskrica?

Aleš: Po Uršinem odhodu sva se veliko pogovarjala po telefonu, saj sva bila oba razočarana v ljubezni. Našla sva veliko podobnosti med nama in se hitro ujela. Začela sva se družiti, hoditi na pijače in kakšno kosilo. Dolgo sva bila samo prijatelja, čeprav nama ni nihče verjel, saj sva imela moralne zadržke. Iskrica je preskočila marca in skupaj sva vse od takrat.

Kaj je bilo tisto, kar vaju je drug pri drugem najbolj navdušilo?

Aleš: Pri Mateji mi je najbolj všeč njen iskren pogled, njeni lepi modri očesi! Všeč mi je, ker je pridna, samostojna, skromna in delavna in je v svojem življenju že marsikaj osvojila in naredila! Rad imam njeno pozitivno energijo. Zelo pa me je pritegnil njen topel odnos do mojih otrok!

Mateja: Pri Alešu me je najbolj navdušilo to, da sva si tako zelo podobna, kar zelo olajša najino druženje. Všeč mi je tudi, ker je zelo pozoren, prijazen, nežen in preprost.

Kako preživljata dni in skupne trenutke?

Aleš in Mateja: Oba sva zelo zaposlena, zato se med tednom dobiva na kosilu ali večerji, greva v fitnes, kino, na bovling. Konce tedna rada izkoristiva za skupne izlete, če je le lepo vreme.

Drug drugega sta tolažila, ker sta doživela razočaranje v ljubezni.
Drug drugega sta tolažila, ker sta doživela razočaranje v ljubezni. FOTO: Miro Majcen

Kaj je bila do zdaj najlepša stvar, ki sta jo drug za drugega naredila?

Aleš: Najlepše mi je bilo, ko mi je stala ob strani in me spodbujala, ko mi je bilo najtežje.

Mateja: Najbolj me je presenetil, ko je nekega dne, ko smo nastopali s skupino, prišel nenapovedano do mene in mi rekel, da me ima rad.

Aleš, imate že že tri otroke. Kako bi se odzvali, če bi si Mateja kmalu želela imeti otroka?

Aleš: Oba sva dovolj stara in zrela, da veva, da je za kaj takega še prezgodaj, saj se poznava šele štiri mesece.

Mateja, ali že razmišljate o naraščaju? Se vam zdi Aleš prava oseba, s katero bi imela otroke?

Mateja: Zaenkrat še ne, saj moram najprej končati faks. Niti še ne morem reči, da je Aleš oseba, s katero bi imela otroke, ker ga še ne poznam dovolj dobro. Bomo videli, kaj bo prinesel čas.

Aleš, kako sta Matejo sprejela vaša prva dva otroka?

Aleš: Zadnje čase se kar dosti družimo, gremo na bovling, pijačo ali kaj podobnega! Zaenkrat se mi zdi, da so se odlično ujeli.

Mateja: Glede na to, da ju še ne poznam zelo dobro, moram reči, da se mi zdita zelo v redu, pridna in da mi je v njuni družbi zelo lepo.

Ali vaju moti vajina razlika v letih?

Aleš in Mateja: Niti slučajno. Sploh je ne opaziva.

Kako se razvajata?

Sva zelo pozorna drug do drugega, se ceniva in spoštujeva! Ko je kdo slabe volje, se spodbujava in si dajeva pozitivo energijo! Razvajava se z drobnimi pozornostmi, na primer dobrim čokoladnim bonbončkom v obliki srčka.

Koliko časa bo trajala njuna zveza?
Koliko časa bo trajala njuna zveza?FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375