Zadovoljna.si
Sarah TresslerSarah Tressler

Novice

Mediji razkrili dvojno življenje ugledne novinarke

Z.K.
07. 04. 2012 09.17
18

Ameriški mediji v zadnjih dneh namenjajo veliko pozornosti novinarki "Houston Chronicla" Sarah Tressler, ki je kar osem let imela dvojno življenje: čez dan je bila ugledna novinarka, ponoči pa se je prelevila v seksi striptizeto. Sarah je svoje prigode pridno beležila na blogu Diary Of An Angry Stripper, vendar je konkurenčni časopis "Houston Press" odkril njeno skrivnost in Sarahino dvojno življenje obelodanil na svojih straneh.

Njeno dvojno življenje je razkril konkurenčni medij.
Njeno dvojno življenje je razkril konkurenčni medij.FOTO:
Izdal jo je konkurenčni medij

Ameriška novinarka Sarah Tressler je pred kratkim v intervjuju povedala, da so jo odpustili, ko je vodstvo časopisne hiše  "Houston Chronicle" izvedelo, da v prostem času denar služi tudi kot striptizeta. Temnolasa Američanka je na svojem blogu objavljala fotografije, ki so nastale v nočnih urah, ko je delala v nočnem klubu. Da je izgubila službo, je odgovorno konkurenčno podjetje, ki je izbrskalo informacije o Sarahinem honorarnem delu in objavilo članek o njenem "dvojnem" življenju. Tresslerjeva je bila nad objavo ogorčena, saj ni mogla verjeti, kot je dejala, da so ljudje lahko tako zlobni.

Živela je dvojno življenje

Čez dan je novinarka preživljala čas v konservativni družbi na dobrodelnih prireditvah, kjer je predstavljala enega izmed najbolj uglednih ameriških medijev. Ponoči je obula čevlje z vrtoglavo visokimi petami in se zavihtela ob drogu kot eksotična plesalka v enem izmed prestižnih nočnih klubov. Kot plesalka naj bi občasno delala kar osem let. Sarah prizna, da se je s tovrstnim poklicem začela ukvarjati zaradi denarja, saj kot študentka novinarstva ni uspela dobiti druge službe. Kasneje je Sarah na newyorški univerzi magistrirala iz novinarstva.

Vse je zapisovala na blogu

Sarah je o svojem dvojnem življenju pisala na blogu "Angry Stripper" ali jezna striptizeta. "Delala sem od pol dveh zjutraj do pol dvanajstih, kar je dovolj, da sem se družila s prijatelji, navezala nove stike, pojedla kosilo in v žep pospravila 750 dolarjev," je zapisala na blogu, kjer je zapisovala prav vse izkušnje, med drugim tudi o cmeravih strankah, o moških z nenavadnimi stopali in njihovih fetiših z bradavičkami. Podpisovala se je z vzdevkom Sarahtress, objavljala pa je tudi svoje fotografije v seksi opravah.

Svoje odločitve ne obžaluje

V januarju so pri medijski hiši Chronicle Sarah zaposlili s polnim delovnim časom, zato je imela vse manj časa in energije za svojo nočno službo. Kljub temu je njeno skrivno življenje prišlo na dan. Sarah so v intervjuju zastavili vprašanje, kako je bila lahko tako naivna, da je verjela, da je nikoli ne bodo odkrili. "Nisem si mislila, da bi kdo res želel storiti kaj takega," je odgovorila in dodala, da kljub vsemu svojega početja ne obžaluje. "Imela sem tri službe, eno sem izgubila, zdaj imam dve. Prej sem bila striptizeta/novinarka/profesorica, zdaj pa sem le striptizeta/novinarka in menim, da to le ni tako slabo," je svojo izkušnjo komentirala Sarah.

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375