Zadovoljna.si
Tarina celulitična zadnjica ...

Novice

Čigava je ta celulitična zadnjica?

Ni.J.
27. 05. 2011 15.39
8

Hollywoodska zvezdnica Tara Reid, ki slovi kot nora žurerka in se na fotografijah pogosto pojavlja precej opita, je pokazala še eno svojo pomanjkljivost – sicer precej drobno, a celulitično zadnjico.

Tarina celulitična zadnjica ...
Tarina celulitična zadnjica ...FOTO: www.hollywoodtuna.com

Hollywoodska igralka Tara Reid, ki je igrala v Ameriški piti, sicer pa slovi po precej slabih vlogah, je znana po tem, da se pogosto udeležuje zabav, prav nič zadržana pa ni niti pri pitju alkohola. Njen življenjski slog se kaže tudi na njenem telesu, ki je močno shujšano in nečvrsto. Nedavno so jo namreč paparaci ujeli na sprehodu v kopalkah, pogled na njeno zadnjico je pokazal vse prej kot čvrsto ritko zdravega dekleta.

Po ponesrečeni liposukciji je bil njen trebuh grozljiv.
Po ponesrečeni liposukciji je bil njen trebuh grozljiv.FOTO:

Sovražnica svojega telesa

36-letna Tara je imela v preteklosti že veliko težav s samopodobo. Zaradi nezadovoljstva s svojim telesom se je spopadala z anoreksijo. Zaželela si je večjih prsi, operacija pa se je ponesrečila. Odšla je še enkrat pod nož na liposukcijo ... in tudi tokrat se je operacija grdo ponesrečila. Na trebuhu ji je ostala precej velika brazgotina, maščobo pa so ji izsesali zelo neenakomerno, zaradi česar je bil njen trebuh videti kot gladina rahlo razburkanega morja.

Ko je izpod obleke pokukala deformirana bradavička

Tara je običajno na fotografijah, ki jih objavljajo mediji, v vseh mogočih stanjih in položajih. Paparaci bodisi v objektiv lovijo njen trebuh, ki je bil po liposukciji ves valovit, bodisi njeno celulitično zadnjico in suhljate noge ali jo fotografirajo v opitem stanju, ko komaj hodi ali nerodno leze v avtomobil oziroma iz njega. A priznala je, da je najbolj grozen trenutek v življenju doživela, ko je ugotovila, da so paparaci v objektiv ujeli njene deformirane prsi. "Smehljala sem se kot prava tepka ter se nastavljala fotografom in naključnim mimoidočim," je Tara pripovedovala medijem. "Ko sem ugotovila (da ji je izpod obleke pokukala leva dojka, op. p.), sem planila v jok in prosila fotografe, naj tega ne objavijo, ampak se je fotografija pojavila povsod ... Na skoraj vseh internetnih straneh so moje prsi označili za najgrše na svetu," je še povedala Tara.

Še enkrat k istemu kirurgu

Ne glede na to, da je že imela slabo izkušnjo, je Tara Reid naslednjič pod nož šla k istemu lepotnemu kirurgu. Ker se je želela znebiti odvečne maščobe na predelu trebuha, se je odločila za liposukcijo, namesto zadovoljstva pa na koncu doživela še eno razočaranje. Njen trebuh so mediji po operaciji primerjali celo z gobo za brisanje table. "Moj trebuh je nenadoma postal najgrši trebuh, brazgotinast, valovit. Imela sem hernijo in veliko bulo pri popku. Bikink v javnosti nisem mogla nositi in izgubila sem veliko dela," je bila razočarana.

Po razočaranjih nekaj upanja

Po tem, ko je doživela številna razočaranja zaradi slabe samopodobe, zaradi ponesrečenih operacij in poročanj medijev o njenem čezmernem popivanju, se ji je leta 2009 nasmehnila sreča. Spoznala je poslovneža Michaela Axtmanna, s katerim sta se tudi zaročila, nato pa aprila 2010 preklicala poroko, ki sta jo načrtovala za 22. maja. Le nekaj mesecev kasneje, novembra 2010, je spoznala 35-letnega danskega poslovneža Michaela Lilleunda. Zaljubljena Tara se očitno ne obremenjuje več toliko s svojim videzom, zato svoje celulitične zadnjice sploh ne skriva.

Tara je imela včasih lepo telo.
Tara je imela včasih lepo telo. FOTO:

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399