Zadovoljna.si
Ponoči brez spodnjic

Novice

Cime ne nosi 'gat'...

M.V.
05. 10. 2010 18.50
3

... a le med spanjem. Slovenski nogometaš tako spada v skupino 21 odstotkov moških, ki so v naši anketi priznali, da med spanjem nimajo spodnjic. Če se ponoči radi sprostimo, pa smo Slovenci bolj zadržani podnevi, saj več kot polovica anketirancev stanovanja nikoli ne zapusti 'spodaj brez'.

Paris Hilton se rada kaže 'spodaj brez'.
Paris Hilton se rada kaže 'spodaj brez'. FOTO: egotastic.com

Če je bilo nekoč kazanje spodnjega perila v javnosti sramotno dejanje, je zadnje čase, predvsem zaradi nesramežljivih zvezdnikov, tovrstni ekshibicionizem sestavni del življenja slavnih. Slednji pa dandanes ne razkazujejo le robov svojih spodnjih hlačk, vedno bolj pogosto namreč slavne predstavnice nežnejšega spola fotografi ujamejo v kočljivih položajih, kjer je jasno vidno, da pod oprijetimi kratkimi oblekicami spodnjih hlačk sploh ne nosijo!  Britney Spears, Paris Hilton in Tara Reid so le nekatere med tistimi, ki so jih na javnih mestih ujeli 'spodaj brez', po pregledu rezultatov naše ankete, v kateri smo vas spraševali, ali nosite spodnje hlačke, pa se večina Slovencev nikoli ne bo znašla v podobni situaciji.

Več kot polovica Slovencev vedno nosi spodnjice

Kar 59 odstotkov moških in 52 odstotkov žensk hiše nikoli ne zapusti brez spodnjih hlačk, 21 odstotkov moškega spola svoje genitalije osvobodi med spanjem, medtem ko brez hlačk spi le 18 odstotkov žensk. Presenetljiv je podatek, da se je spodnjim hlačkam v vseh situacijah odpovedalo 14 odstotkov vseh anketirank, moški pa so pri tem očitno bolj sramežljivi, saj se brez spodnjih hlačk naokoli sprehaja le osem odstotkov vseh anketirancev.

Ženske bolj sproščene od moških

Poleti se stvari malce spremenijo, vročina naredi svoje in brez spodnjega perila se po svetu podijo štirje odstotki anketirank ter trije odstotki anketirancev. Le redki med 17 tisočimi uporabniki obeh spolov, ki so sodelovali v naši anketi, so priznali, da spodnje hlačke slečejo, le kadar so doma, med nami pa se sprehajajo tudi dekleta, ki spodnje hlačke nosijo, le kadar oblečejo krilo. Če je verjeti rezultatom ankete, smo torej Slovenci še vedno precej konzervativni, ženske pa so, ko pride do nošenja spodnjih hlačk, presenetljivo bolj sproščene kot moški.

Salome hlačke nosi predvsem iz higieničnih razlogov.
Salome hlačke nosi predvsem iz higieničnih razlogov.FOTO: Aljoša Kravanja

"Tudi jaz vedno nosim spodnje hlačke, saj se mi zdi to bistveno bolj higienično, sicer lahko hitro kaj stakneš kje," pravi Salome, ki nam je priznala, da je bila pred operacijo spremembe spola prepričana, da se bo kot ženska vsaj poleti z veseljem odpovedala spodnjicam, a ni bilo tako. "Enostavno ne počutim se dobro brez. Sicer pa v tem, da ženska ne nosi spodnjega perila, ne vidim nič privlačnega. Meni se to ne zdi seksi, a kot kaže, tiste, ki ne nosijo spodnjih hlačk, nočejo izgubljati časa s slačenjem. Nimajo časa za predigro," je v smehu še dodala Salome.

Cime ponoči najbolje spi gol.
Cime ponoči najbolje spi gol. FOTO: Miro Majcen

 

Cime spi gol ...

O nošenju spodnjega perila slovenski nogometaš Sebastjan Cimirotić pravi, da ga vedno nosi. "Razen kadar grem spat, takrat vedno spim gol, da koža normalno zadiha. Ne predstavljam si, da bi me ponoči kaj vezalo, verjetno mi niti ne bi uspelo, da bi zaspal oblečen," pravi nogometaš, ki na ženskah rad vidi seksi perilo. "Odvisno od situacije. Včasih mi ustreza, da je ženska popolnoma gola, brez spodnjih hlačk, včasih pa na svoji partnerki rad vidim lepo perilo," je še dodal Cimirotić.

... Sanja ne more brez hlačk

Tudi pevka in voditeljica Sanja Grohar meni, da je nošenje spodnjega perila nekaj najbolj logičnega, nad dejstvom, da tuje zvezdnice paparaci večkrat ujamejo 'spodaj brez', pa je naravnost zgrožena. "Mislim, da je to le bedno klicanje po pozornosti. Tudi če ti zasebno paše, da se naokoli sprehajaš brez spodnjega perila, tega ne izpostaviš na tako očiten način in to na mestih, kjer veš, da bo mrgolelo fotografov. To je žalostno," pravi Groharjeva.

Sanja brez hlačk ne gre nikamor.
Sanja brez hlačk ne gre nikamor.FOTO: J.K.


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478