Zadovoljna.si
Cindy Lauper

Novice

Cindy Lauper postala psihopatka

Z.N.
07. 01. 2012 08.22
2

Cindy Lauper je zaslovela predvsem v 80. letih s hiti Girls Just Wanna Have Fun, True Colors in Time After Time, dobro poznana pa je tudi filmski industriji. Po nastopu v številnih filmih in po emmyju za nastop v filmu Mad About You Cindy nastopa tudi v prvi epizodi nove sezone serije Kosti. Uprizorila bo psihopatko.

Nastopila je v vlogi psihopatke.
Nastopila je v vlogi psihopatke.FOTO:

V prvi epizodi bodo gostili pevsko legendo Cindy Lauper, ki je v svetu filmske industrije že dobro poznana, tokrat pa bo nastopila v prvi epizodi nove sezone serije Kosti (Bones). Cindy se je za snemanje prelevila v psihopatko, in kot pravi, je nad vlogo navdušena. "Snemanje je bilo divje in zelo zabavno. Imeli smo čudovitega direktorja in ekipa je bila odlična, zato ni bilo težko igrati morilca … no, nisem bila ravno morilec, kot mislijo nekateri, vendar so me bolj sumili, da sem psihopat. Mislila sem, da bo smešno, vendar je bilo prej zanimivo in všeč mi je, da sem med nastajanjem spoznala vse forenzične pojme, kako se stvari uporabljajo in kdo je bil morilec," je navdušeno povedala. Nova, peta sezona serije Kosti (Bones) na POP BRIO prihaja 7. 1. (vsako soboto in nedeljo).

Zagotovite si POP NON STOP!
Ni vedela, da bo igrala psihopatko

Cindy je tudi sicer ljubiteljica vsega, kar je povezano s forenziki. "Vse forenzične stvari me zelo zanimajo, pa tudi kriminalne drame rada gledam," je dejala. Pevka v seriji Bones ne poje, sicer pa meni, da nastopanje v filmih in serijah združuje več umetnosti in da se lahko med snemanji veliko nauči.

Bones (Kosti) - 6
Bones (Kosti) - 6 FOTO:

"Na igralstvo gledam kot na združitev vseh vrst umetnosti in tisto, česar se naučiš pri nečem, lahko uporabiš nekje drugje. Recimo sodelovala sem pri projektu za rojstni dan Nelsona Mandele. Lil Kim me je naučila rapati, jaz njo peti. Ko me je naučila rapati, sem ugotovila, da lahko tekstu pri snemanju filma dodam ritem in ga lahko govorim na različne načine." Kot je povedala, igranje obožuje predvsem zato, ker se ji na nek način zdi podobno glasbi. "Ritem je povsod, med ljudmi, med igralci, rada imam ritme besed. Ne vem, če je igranje tako enostavno kot petje, preprosto ne razmišljam o tem. Nisem ravno Meryl Streep, ampak uživam, ko sestavljam lik." Cindy se je zabavala ob oblikovanju svojega lika, uživala je, ko so se ji trudili oblikovati pričesko. "Želeli so, da sem kot lik še vedno prepoznavna. Hotela sem, da je moj lik še vedno lep, zato sem oblekla lep kostim, pogovorila sem se s scenaristom in producentom ... najprej sem mislila, da se šalijo, da bom igrala psihopatko, nato pa se je izkazalo, da jo bom res," je povedala.

Jo čaka še en nastop v seriji Kosti?

Cindy ima zadnje čase precej zapolnjene dneve. "Dogovarjam se z ustvarjalci televizijskih oddaj in namen imam sodelovati pri projektu na Broadwayu. Želela sem izdati nekaj novih pesmi in preživljati čas s svojim otrokom, ampak ob snemanju serije Kosti je bilo preprosto nemogoče, da bi počela vse naenkrat. Morda bom še kdaj sodelovala pri snemanju serije Kosti, a dokler ne bom podpisala pogodbe, ne morem izdati ničesar," je še povedala.

7. 1. na POP BRIO prihaja nova sezona serije Kosti (Bones).
7. 1. na POP BRIO prihaja nova sezona serije Kosti (Bones).FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375