Zadovoljna.si
George Clooney in Elisabeta Canalis - 1

Novice

Za dve leti lažne zveze, naj bi Clooney Italijanki plačal 500 tisoč evrov

Ni.J.
2011-07-05 14:25
9

Dolgo so se pojavljale govorice, da med Elisabetho Canalis in Georgeem Clooneyjem škripa, nato je kot strela z jasnega udarilo skupno sporočilo za javnost, da je njune dveletne zveze konec. Vse glasnejše so zdaj govorice, da je bila njuna zveza le medijski "nateg", za katerim se je skrivala poslovna pogodba, ki je Canalisovi prinesla 500 tisoč evrov, Clooney pa naj bi z zvezo pregnal govorice, da je homoseksualec.

Zveza med ameriškim igralcem Georgeem Clooneyjem in italijansko lepotico Elisabetto Canalis naj bi nastala na podlagi pogodbe, s katero naj bi se dogovorila, da bosta dve leti v javnosti nastopala kot par. Povod za sklenitev pogodbe naj bi bile govorice, da je Clooney homoseksualec. Da ni gej in da govorice niso resnične, naj bi igralec dokazal le tako, da bi ob sebi vselej imel spremljevalko – in lepotica Elisabetta Canalis naj bi bila kot naročena za to.

Elisabetta Canalis naj bi prejela 500 tisoč evrov

Pogodba naj bi določala, da Canalisova v javnosti ustvari vtis, da sta s Clooneyjem par, v zameno pa naj bi se Clooney Canalisovi zavezal plačati kar pol milijona evrov. Kar dobra plača za dve leti dela, kajne? "15. julija 2009 gospod George Clooney, rojen v Lexingtonu (država Kentucky) 6. junija 1961, in gospodična Elisabetta Canalis, rojena v Sassariju 12. septembra 1978, sklepata naslednji dogovor: Gospodična Canalis se zavezuje do preteka dveh let, torej do julija 2011, v javnosti nastopati kot Clooneyjeva spremljevalka. V zameno bo prejela znesek v višini 500 tisoč evrov, če bo izpolnila s to pogodbo določene obveznosti," naj bi bilo po navedbi neimenovanega vira zapisano v pogodbi. "Spala bosta vselej v ločenih sobah," naj bi bilo še navedeno. Vir še navaja, da Canalisova in Clooney v dveh letih nista niti enkrat prespala v isti postelji. Canalisova bi se v okviru domnevne pogodbe morala pojaviti na rdeči preprogi ob Clooneyju na vseh dogodkih tako doma kot v tujini, držala naj bi se za roke in si vsake toliko izmenjala kak poljub na lice. Poljubov na usta naj pogodba ne bi predvidevala, čeprav sta zaradi medijev to kdaj tudi storila. Canalisova naj bi sicer imela dovoljenje Clooneyja zasipati s poljubčki le na rdeči preprogi oziroma kjer koli v javnosti. Vir še navaja, da se je "gospodična Canalis zavezala, da ne bo v nobenem intervjuju govorila o svojih čustvih in da bo vselej sledila Clooneyju".

Dobra poslovna poteza?

Canalisova naj bi imela s pojavljanjem v medijih v vlogi Clooneyjevega dekleta možnost dodatnega zaslužka. Pred nekaj časa je tako svoj status dobro izrabila in za fotografiranje za naslovnico priznanih revij prejela enkrat pet tisoč in drugič deset tisoč evrov. Nekateri publicisti celo menijo, da bi za ekskluzivni intervju o preobratu v njuni zvezi lahko zaračunala celo do 100 tisoč evrov. "Njuna zveza je bila dobra poslovna poteza – tako zanjo kot za njega," pišejo in dodajajo, da "Canalisova v svetu 'šov biznisa' brez Clooneyja ne bi bila nikoli uspešna. Že na Sanremu je dokazala, da zna zelo malo oziroma da ne zna nič".

Razlog za razvezo:  Želja Elisabette po poroki ali pogodbeno določen konec?

"50-letni Clooney in 32-letna Canalisova nista živela skupaj, nista se imela namena poročiti in nista želela imeti otrok," pravi neimenovani vir blizu zvezdniškemu paru. Še dva tedna pred koncem njune zveze je bilo vse videti povsem drugače – nenehno sta bila skupaj, pogosto s svojimi bližnjimi družinskimi člani. Canalisova je takrat za junijsko izdajo revije Chi izjavila: "Trenutno sem zelo srečna v zvezi. Moja pravljica se nadaljuje. Ko sva skupaj, se nikoli ne dolgočasiva. Verjamem v zakon in v prihodnosti se bom zagotovo poročila. Zdaj sem srečna in ne potrebujem nobenega papirja, ki bi to potrdil. Na materinstvo še nisem pripravljena, a želja po naraščaju ostaja." Številni so namigovali, da je bil razlog za ločitev njunih poti tako ravno Elisabettina želja, da bi se nekega dne poročila, Clooney pa je že davno povedal, da se po enem neuspelem zakonu (z igralko Talio Balsam je bil poročen med letoma 1989 in 1993) ne namerava še enkrat poročiti. Kot namigujejo zdaj, njena želja po poroki ni imela vpliva na konec zveze – tega naj bi predvidevala pogodba.

Zagovorniki njune ljubezni: Pogodbe ni bilo!

Zagovorniki zveze med Canalisovo in Clooneyjem pravijo, da med njima ni bilo pogodbe in da je bila ljubezen med njima resnična. "Gre le za špekulacije in ni nobenega trdnega dokaza, da sta podpisala pogodbo," pravijo. Oboževalci Canalisove so prepričani, da sta se razšla le zato, ker si je Canalisova zaželela poroke, Clooneyju pa ni ne do poroke in ne do otrok. Podobno je prepričan tudi Manuele Malenotti, prijatelj Georgea Clooneyja, ki pravi, da je bila ljubezen med njima pristna. "Njuna ljubezen je bila bolj pristna kot katera koli. Vse se je začelo zaradi Georgea, ki mu je bila Canalisova všeč že takoj, ko jo je prvič spoznal. Vse je naredil za to, da je šla z njim na večerjo in da sta lahko čas preživljala skupaj," je povedal in dodal: "Nista podpisala nobene pogodbe in to je le še eden od poskusov diskreditacije njune resnične ljubezenske zgodbe, ki se je pač končala."


 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133