Zadovoljna.si
Clooney in Canalis

Novice

Clooney potrdil: Z Elisabetto sta se razšla

Z.B.
21. 06. 2011 15.39
2

"Nisva več skupaj. Zelo nama je težko, saj gre za zelo osebno stvar. Zato upava, da boste spoštovali najino zasebnost,« sta v sporočilu za javnost zapisala George Clooney in Elisabetta Canalis. Zadnje čase so se v javnosti pojavljala številčna ugibanja o tem, da se je eden najbolj slavnih parov na svetu razšel, a sta igralec in njegova italijanska zaročenka vse navedbe medijev zanikala. Zdaj pa je očitno počilo zares.

Hollywoodski igralec George Clooney in italijanska starleta Elisabetta Canalis sta sporočilo za javnost, v katerem obveščata, da je njune dveletne zveze konec, objavila v Londonu, kjer igralec snema svoj najnovejši film. Vzrok za prekinitev zveze ni znan, številni mediji pa že napovedujejo, da bo ločitev slavnega para najbolj vroča tema tega poletja. Govorice o krizi med Clooneyem in Canalisovo so bile v zadnjem času dokaj pogoste. Nekateri mediji so pred kratkim celo pisali, da Italijanko zelo motijo Clooneyeve lepotne operacije in ga zaradi tega namerava zapustiti. Trditvam je sicer verjelo bolj malo ljudi.

Clooneyjeve oboževalke slavijo.
Clooneyjeve oboževalke slavijo. FOTO: Reuters

O koncu zveze se je šušljalo že nekaj časa

Govorice, da se George Clooney in Elisabetta Canalis razhajata, so se pojavile že v začetku maja. "Zdaj, ko jih je dopolnil 50, se je odločil, da bo v svojem življenju naredil red,“ so pisali mediji, ki so navedli, da je "Clooney pripravljen na to, da zaživi sam, a še nima dovolj moči, da bi zvezi naredil konec.“ V drugi polovici maja je Clooney govorice, da naj bi imela z Elisabetto težave, zanikal, prav tako pa so govorice zanikali njuni znanci, rekoč da sta George in Elisabetta neprestano skupaj in da Elisabetta Georgea vselej spremlja na snemanjih, kar naj bi bil dokaz, da se imata še vedno enako rada.

Ona s Cavallijem na jahti, on sam v Londonu

Canalis se je ravno v času, ko sta skušala javnost prepričati, da je med njima vse v redu, na filmskem festivalu v Cannesu pojavila brez svojega dragega, kar novinarjem ni dalo miru. Da med njima ni bilo več tako, kot včasih, priča tudi dejstvo, da je bil tedaj Clooney v Londonu sam, ona pa z oblikovalcem Robertom Cavallijem na jahti. "George Elisabette ne ljubi več., med njima ni več iskric. Njuna zveza je v razsulu,“ so zapisali v magazinu In Touch v začetku junija, kjer so med drugim tudi navedli, da jim je prijatelj Clooneyja zaupal še, da "sta si vzela čas za razmislek in da sta oba pripravljena na samsko življenje“. Paparaci so zvezdnika sicer 17. junija sicer ujeli med tem, ko sta skupaj večerjala ob jezeru Como v Italiji, a je šlo zgolj za večerjo.

Romantične pravljice je konec

Spomnimo, da je par še pred pol leta razmišljal o poroki. Skupaj z njenimi starši sta George in Elisabetta odpotovala na počitnice v Mehiko, nemški dnevnik Bild pa je takrat z velikim naslovom napovedal, da sta povod za družinsko srečanje snubitev in skorajšnja poroka razvpitega para. Igralec naj bi očeta svoje drage na tradicionalen način prosil za Elisabettino roko. Hollywoodski igralec je bodočega tasta in taščo spoznal dva meseca pred počitnicami v Mehiki in čeprav je po propadlem zakonu z igralko Talio Balsam izjavil, da ne bo nikoli več stopil pred matičarja, so mediji takrat ugotavljali, da si je očitno premislil. A vse kaže, da je tudi romantične zgodbe, ki je polnila strani medijev po vsem svetu, zdaj nepreklicno konec.

Zdaj je spet sama.
Zdaj je spet sama.FOTO:

 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478