Zadovoljna.si
Bo tudi pevka podlegla pritiskom medijev?

Novice

Debela zapravljivka Rihanna

Ž.S.
09. 04. 2010 18.50
7

Rosno mlada vendar vseeno zelo zaskrbljena. Pevka Rihanna, ki svoj proračun dnevno zmanjša vsaj za 2.300 dolarjev, je obupano priznala, da se vsaj en teden na mesec počuti grozno debela in neprivlačna.

Tudi Rihanna ima slabe dneve, ko se počuti obupano in debelo.
Tudi Rihanna ima slabe dneve, ko se počuti obupano in debelo.FOTO: Reuters
'Počutim se obupano in debelo'

Komaj 22-letna zvezdnica iz Barbadosa je v nekem intervjuju obupano priznala, da se vsak mesec vsaj sedem dni počuti grozno neprivlačna in obupana. Razlog za njeno slabo počutje mnogi pripisujejo ženskim težavam – menstruaciji in nenehnim dietam. Čeprav Rihanna ne mara zdrave prehrane, ji poskuša čim bolj slediti. „Sovražim zelenjavo, vendar za zdravo in lepo telo je nujno potrebna, zato se strogo držim jedilnika. Trudim se po svojih najboljših močeh in se niti ne spominjam, kdaj sem nazadnje popila več kot dva požirka alkohola.“ Zaradi nenehnega pritiska javnosti se pevka večkrat počuti zaničevano. „Zavedam se, da moje telo ni popolno in da ne spadam v krog suhljatih deklet.“ Čeprav lepotica na odru deluje samozavestno in čudovito, večkrat podvomi v svojo lepoto. Zaradi industrije, ki išče le ideale, je Rihanna najela fitnes trenerja, ki ji je vedno na voljo. Tudi vsota, ki jo prejema na dan, je za običajne ljudi ekstremno visoka – kar 1500 dolarjev.

Bo tudi pevka podlegla pritiskom medijev?
Bo tudi pevka podlegla pritiskom medijev? FOTO:

Zdrava prehrana ni poceni


Poleg fitnes vadbe je tu še posebna in prilagojena prehrana. Njen kuhar upošteva strog jedilnik. Na njem se znajde belo meso, nizkokalorično sadje, zelenjava ter jajca. Vse to je postreženo v majhnih količinah in lično servirano tudi do 6-krat na dan. Osebni kuhar za tovrstno delo na dan prejema 800 dolarjev. Sicer pa pevka obožuje hitro prehrano in korejske specialitete.

NE anoreksiji!

Zaradi slabe samopodobe je bila Rihanna prisiljena spremeniti življenjski slog. Čeprav se ni nikoli želela prilagajati množici, jo je v to prisilila industrija. Lepotica svojim oboževalcem obljublja, da bo ostala zvesta svojemu slogu in prepričanju ter da ne bo postala še ena izmed mnogih zaskrbljeno suhljatih in anoreksičnih zvezdnic.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478