Zadovoljna.si
Willing_Willie

Novice

Pretresljivo! V tv oddaji grdo izkoristili 6 letnega dečka

S. S.
14. 04. 2011 16.45
24

Filipinski televizijski voditelj Willie Revillame se je znašel sredi burne afere. V oddaji Willing Willie, ki je ena najbolj popularnih v državi, je komaj šestletni deček nastopil z erotičnim plesom, vendar je med točko ponižan in osramočen začel jokati. Namesto da bi točko prekinil, ga je voditelj brezsrčno spodbujal naj striptiz odpleše do konca.

Pretreseni Jan-Jan.
Pretreseni Jan-Jan.FOTO: YouTube
Obubožano občinstvo

Jezni gledalci in komentatorji so na socialnih omrežjih začeli kampanjo proti voditelju oddaje Willieu Revillameju. Ta je napovedal, da bo svojo odločitev o vrnitvi na televizijske zaslone, sporočil, ko se vrne z dopusta. Filipinski TV voditelj v oddaji Willing Willie, ki je ena najbolj priljubljenih na Filipinih,  gostom za petje, ples, igranje iger ali izpoved svoje življenjske zgodbe ponudi denarno nagrado.

Sponzorji so prekinili sodelovanje

Ko je šestletni deček, ki ga je na oddajo pripeljala teta, za 230 dolarjev s solzami v očeh odplesal striptiz, so ogorčeni gledalci dejali, da je tokrat voditelj resnično presegel mero dobrega okusa. Deček naj bi sicer jokal, ker je voditelj na oder povabil tudi visokega košarkarja, ki naj bi na otroka pazil med plesom. Zaradi spornega dogodka so številni sponzorji prekinili sodelovanje v oddaji.

O tožbi še ni govora

Odzvala se je tudi na Filipinih rojena slavna gledališka igralka Monique Wilson, ki pravi, da tovrstne televizijske oddaje, ki obljubljajo hiter zaslužek, poneumljajo občinstvo. Čustveno zlorabo in ponižanje, ki ga je deček utrpel na oddaji, je obsodil tudi pristojne filipinske inštitucije. Uvedena je tudi preiskava, med katero naj bi ugotovili, ali je šlo za zlorabo otroka, ni pa še znano, ali bo primer dobil epilog na sodišču. Voditelj oddaje se je že javno opravičil in pojasnil, da je afero sprožil njegov nekdanji delodajalec in danes konkurent, ki mu želi uničiti kariero.

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413