Zadovoljna.si
Za adrenalinske navdušence - 1

Novice

V spalnici ji je namestil dve skriti kameri

Z.N.
19. 10. 2012 12.38
16

Bethany Buckle je bila prepričana, da je njen očim Michael Conner dober človek. Tako je bilo, dokler ni ugotovila, da je v njeno sobo namestil dve majhni kameri in jo snemal tudi v najbolj intimnih trenutkih.

Za adrenalinske navdušence - 1
Za adrenalinske navdušence - 1 FOTO: Arhiv proizvajalca
Bethany Buckle je pri svojih petnajstih letih odkrila na svojem računalniku fotografije in posnetke, na katerih je z grozo gledala samo sebe v spodnjem perilu in tudi brez vsega. Avtor posnetkov je bil njen očim Michael Connor, ki je naskrivaj v njeno sobo namestil dve kameri in jo snemal tudi v najbolj intimnih trenutkih. "Ob pogledu na fotografije mi je postalo slabo," je za Closer povedala Britanka. Po tolažbo se je zatekla k mami, ki se je postavila v bran svojemu leto dni mlajšemu možu in hčerki preprosto ni verjela. 40-letna Tracy ni spremenila svoje odločitve niti po tem, ko se je o posnetkih prepričala na lastne oči. "Počutila sem se tako osramočeno in osamljeno," se spominja danes 18-letna Bethany. " Že ko sem mislila, da ne more biti huje, se je proti meni obrnila tudi moja največja zaupnica, mama."

Bili so tudi lepi časi ...

Dekle ločenih staršev trdi, da je bil Michael sprva čudovit do nje in njenih dveh bratov,  v njegovem obnašanju je prve spremembe opazila kmalu po njenem petnajstem rojstnem dnevu. "Njegovi jezni izbruhi so postajali vse bolj pogosti, vsakič ko sem se pogovarjala s fantom ali se lepo oblekla za ven," pripoveduje sestra pet let mlajšega Jaka in tri leta starejšega Nathana. Očim je postal pravo nasprotje osebe, kakršna je bil še pred kratkim, ko ji je govoril, kako je lepa in da bo postala prava lomilka src.

Domači video

Svoje posnetke je najstnica našla na računalniku le dve leti po poroki Bethanyjine mame z brezposelnim voznikom avtobusa. Njeno pozornost je vzbudila mapa z naslovom "domači video". "Kliknila sem nanj in bila naravnost osupla nad tistim, kar sem videla," pove dekle iz Leedsa, ki je še danes zgroženo ob misli, da jo je očim preko dveh kamer v njeni sobi opazoval, tudi ko je bila povsem gola. Kameri sta bili vključeni 24 ur na dan in posneli vse, kar je počela v intimnosti svoje sobe. 


Ni ji jasno, zakaj ji mama ne verjame

Bethany je, čeprav je mama vseskozi verjela svojemu možu, skupaj z bratom Nathanom in svojim fantom Ryanom Priceom dejanje prijavila policiji. Slednji so po hišni preiskavi brez težav našli vsa potrebna dokazna gradiva za Michaelovo obsodbo. Obsodili so ga na hišni pripor, ga kaznovali z denarno kaznijo, dobil je sodno prepoved približevanja, za vedno pa bo vpisan v register potencialnih pedofilov. "Tega, kar se mi je zgodilo, ne bom nikoli pozabila. Sem pa srečna, da se je vse dobro izteklo in da sem lahko dokazala njegovo krivdo," pravi Bethany in doda: "Boli me le to, da mi mama, čeprav sem ji pokazala posnetke in jih je pogledala, ni stala ob strani, ampak se je odločila ostati z njim."

Le mesec dni po selitvi iz rojstnega mesta je študentka na šoli za višje medicinske sestre izvedela, da ima mama še vedno stike z Connerjem. "Bethany je moja hči, a od doma je odšla zaradi drugih razlogov, v katere se ne želim spuščati. Vse sem ji dala in ne razumem, da se lahko tako obnaša do svoje družine," je za britansko revijo povedala Bethanyjina mama Tracy.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413