Zadovoljna.si
Natalie se je pojavila tudi v Gaginem videospotu za pesem Telephone.

Novice

Mlajšo sestro Lady Gaga zanima modni svet

Z.M.
28. 09. 2011 15.00
1

Lady Gaga s svojim občutkom za oblačenje redno šokira in navdušuje oboževalce po vsem svetu, ljubezen do mode pa je očitno skupna vsem članom družine Germanotta. 19-letna Natali, mlajša sestra pop ikone, kljub svoji mladosti že velja za eno najbolj nadarjenih mladih modnih oblikovalk v New Yorku. Na prvi pogled malce bolj konservativna najstnica pravi, da nikoli ni čutila, da bi odraščala v sestrini senci, močno izdelano mnenje pa ima tudi glede sestrinega modnega okusa. Priznava, da so v omari Lady Gaga tudi obleke, ki jih sama nikoli ne bi oblekla!

Natalie se je pojavila tudi v Gaginem videospotu za pesem Telephone.
Natalie se je pojavila tudi v Gaginem videospotu za pesem Telephone.FOTO: YouTube

19-letni Natali Germanotta javnost za zdaj še ne posveča veliko pozornosti, a mlajša sestra ene trenutno najbolj priljubljenih pevk Lady Gaga je na dobri poti, da si izbori svoje mesto v svetovni medijski sceni. Najstnica, ki prav tako kot njena starejša sestra obožuje modo, obiskuje eno bolj prestižnih modnih fakultet v New Yorku – Parson, na kateri sta se urila tudi Marc Jacobs in Tom Ford. Njen talent je lahko opaziti tudi v določenih detajlih odrske kostumografije Lady Gaga, ki z največjim veseljem podpira svojo nadarjeno sestro. Natalie in Stefani, kot je v resnici ime Lady Gaga, sta si fizično neverjetno podobni, zato je najstnica brez težav stopila v čevlje svoje sestre v videospotu Telephone in odigrala nekaj prizorov. 19-letnice v glasbo ne vleče, lahko pa da bo nekoč prevzela vlogo sestrine osebne stilistke. "Čeprav zna biti to grozno naporno. Včasih se preobleče tudi 50-krat na dan!" je zgrožena Natalie.

Lady Gaga šokirala starše sestrinih sošolcev

Čeprav je najstnica odraščala s sestro, ki jo pozna ves svet, se nikoli ni počutila zapostavljene. Tudi ko se je Lady Gaga na njenem maturantskem plesu prikazala s čebeljim panjem na glavi! "Delno je bila to moja ideja," se je celo pohvalila Natalie, ki je sestri dovolila, da ostane zvesta sami sebi in šokira starše njenih sošolcev. "Učiteljice so bile zgrožene. Ena je celo izjavila, da ne prenese naše družine," je v intervjuju za Teen Vogue povedala Natalie, ki trenutno pripravlja kostume za predstavo Simon Says, ki igra na Broadwayu. V modnih krogih cenijo njeno profesionalnost in preprostost, oblikovalka Allison Parris, ki je najstnico vzela na prakso preteklo poletje, pa pravi, da je izjemno prijetna in prilagodljiva, zato je vsem v užitek delati z njo.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413