Zadovoljna.si
Zaljubljena sta že dve leti in osem mesecev.

Novice

Konec ugibanj – slovenski pevec že več kot dve leti ljubi Evo

Z.M.
23. 08. 2012 12.01
29

Nekateri slovenski estradniki svoje zasebno življenjen skrbno čuvajo. Takšen je tudi slovenski pevec, ki je šele po tem, ko ga je paparaco ujel z dekletom, razkril, da je že dve leti srečno zaljubljen. Poglejte, za koga gre in zakaj je toliko časa skrival svojo ljubezen!

Zaljubljena sta že dve leti in osem mesecev.
Zaljubljena sta že dve leti in osem mesecev.FOTO: Instagram
Skupina Game Over zadnje mesece zopet veliko nastopa.
Skupina Game Over zadnje mesece zopet veliko nastopa. FOTO: Arhiv izvajalca
Pevec skupine Game Over Denis Vučak se je pred leti, ko je skupina začasno prenehala z delovanjem, za nekaj časa umaknil iz medijev, zdaj ko so se fantje vrnili na glasbeno sceno, pa so jim predstavniki sedme sile zopet za petami. Fantje o svoji zasebnosti ne govorijo veliko, zato pa več o njihovi zasebnosti odkrijejo fotografije. Pred nekaj dnevi je eden od slovenskih paparacev ujel Denisa na kavi z vitko 23-letno lepotico Evo Ahačevčič, nekateri mediji pa so takoj poročali, da je pevec v razmerju s študentko že kar nekaj časa.

Zaljubljena že kar nekaj časa

"Res je, z Evo sva par in to že dve leti in osem mesecev," nam je po telefonu povedal Denis. 30-letni glasbenik nam je razložil tudi, da z Evo svoje ljubezni nista skrivala, saj sta se vseh dogodkov udeleževala skupaj, a svojega razmerja nista želela obešati na velik zvon. "Nimam najboljših izkušenj z mediji, kar se tiče zasebnega življenja," nam je še priznal.

Všeč mu je njena krhkost

Parček se je spoznal na Facebooku, nekaj časa tudi že živita skupaj, tisti, ki ju poznajo, pa pravijo, da sta še vedno zaljubljena kot prvi dan. "Na Evi mi je najbolj všeč njena krhkost. Je prava definicija ženske, v njej ni niti kančka grobosti," nam je zaupal Denis, na koncu pa je hitro v smehu dodal še: "Pa ni tečna."

Eva je na Facebooku pod to fotografijo razkrila, da svojega Denisa kliče 'muc'. Po imenih pa se kličeta le, če je zadeva že zelo resna.
Eva je na Facebooku pod to fotografijo razkrila, da svojega Denisa kliče 'muc'. Po imenih pa se kličeta le, če je zadeva že zelo resna.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368