Zadovoljna.si
Dišava v koži sprosti endorfine.

Novice

Shujšajte s parfumom

Z.K.
31. 07. 2012 12.28
0

Francozi so ponudili trgu zelo nenavadno dišavo, ki se je bodo predstavnice nežnega spola še posebej razveselile. Gre za edinstven parfum, kot ga še niste videle, saj ima poleg prijetnega vonja tudi učinek na težo. S pomočjo te dišave naj bi namreč izgubljali tudi kilograme. Slišati je obetavno ...

Dišava v koži sprosti endorfine.
Dišava v koži sprosti endorfine.FOTO: iStockphoto

Prijeten vonj, manj kilogramov

Dišava imenovana Prends-moi je izdelek francoske znamke Robertet in velja za prvo dišavo na svetu, s katero naj bi izgubljali tudi kilograme. Dišava naj bi v koži v sprostila endorfine, skozi možgane pa se prenese občutek zadovoljstva, kar prepreči potrebo po prenajedanju. Dišava sestoji iz kofeina, karnitina in ekstrakta spiruline, kar aktivira dva glavna encima, ki vplivata na uničevanje maščobe.

Bi hujšale z dišavo?
Bi hujšale z dišavo? FOTO:

Nanj čaka 6.000 kupcev

Na ženskah, ki niso bile na nikakršni dieti in ustrezajo starostni skupini med 18 in 70 let, so opravili raziskavo, da bi ugotovili, ali ima dišava vpliv na izgubo teže. 75 odstotkov testirank je čutilo manjšo potrebo po prigrizkih, 73 odstotkov žensk pa je zaznalo občutek zadovoljstva. Dišavo naj bi prve dva oziroma tri tedne uporabljale trikrat do štirikrat dnevno. Pozneje pa naj bi zadostovala dvakrat dnevno, da vonj prežene željo po prigrizkih. Vsebuje nizko vsebnost alkohola, zaradi prijetnega in lahkega vonja pa je primerna predvsem za poletni čas. 100-mililitrska steklenička je že v prodaji, cena pa znaša 29,99 funtov. V Veliki Britaniji je dišava pravi prodajni hit, vrsta pa se vztrajno povečuje, trenutno nanj čaka že 6.000 kupcev.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368