Zadovoljna.si
Uporaba je preprosta.

Novice

Do orgazma v 10 sekundah

Z.V.
26. 01. 2010 19.15
5

Hitri orgazem je za moške težava in jim ustvarja komplekse, za mnoge ženske pa predstavlja nedosegljive sanje. A vse kaže, da obstaja čudežna rešitev …

Uporaba je preprosta.
Uporaba je preprosta.FOTO:

Neka Američanka si je zamislila pripomoček, ki ga lahko priključite na domači sesalnik za prah in v 10 sekundah boste doživele orgazem. Pripomoček se imenuje Vortex Vibrations in deluje na principu kroženja zraka, ki ustvari nežne vibracije.

15 let brez seksa

Obupana 50-letna gospa, ki po ločitvi ni imela več spolnih odnosov, torej celih 15 let ni uživala v seksu, se je do izuma dokopala povsem naključno med čiščenjem tepiha. Med sesanjem je opazila gumico, ki se je ujela v odprtino sesalnega nastavka in se nežno vrtela v zračnem vrtincu. Ko je želela gumico odstraniti, je na prstih začutila nežno stimulacijo. V spomin ji je priklicala nebeške občutke ugodja, ki jih je skorajda že pozabila. Takoj ji je padlo na pamet, da bi zadevo lahko izkoristila za izdelavo pripomočka za doseganje orgazma.

Danes ga uporabljajo številne dame, sesalnik za prah pa je postal večnamenski.
Danes ga uporabljajo številne dame, sesalnik za prah pa je postal večnamenski. FOTO:

Naprava za verižne orgazme

"Po daljšem razmišljanju sem razvila prototip in ga preizkusila na sebi. Orgazem sem dosegla po samo desetih sekundah in takrat mi je postalo jasno, da sem odkrila nekaj, kar lahko nudi užitek tudi drugim ženskam,” je povedala novopečena inovatorka. Prepričana je, da je z njeno napravico mogoče doseči več orgazmov zaporedoma, ki trajajo lahko tudi po minuto. Najbolj presenetljivo pa je pri vsej zadevi to, da se spolovila sploh ni treba dotakniti. Izdelek je sestavljen iz dveh kosov: Vortex Vibration Introducera in Vortex Vibration Seducera.

Dobre vibracije

Prvi proizvaja močnejše sesanje, vendar manjše vibracije, drugi pa ravno nasprotno. Novost na področju erotičnih igračk je izdelana iz klinično testiranih materialov, ki so primerni za intimno uporabo. Ženske, ki so izdelek že preizkusile, so povedale, da se jim je seksualno življenje močno spremenilo na bolje, uporabljajo pa ga tudi med spolnimi odnosi s partnerjem. Za čudežni pripomoček je treba odšteti okrog 44 evrov. Uporabili pa ga boste lahko le, če imate doma sesalnik za prah.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493