Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Domača brazilska depilacija slavnih sester

Z.S.
28. 07. 2010 08.04
2

Khloe in Kourtney Kardashian v svojem resničnostnem šovu svojim oboževalcem razkrivata, kako preživljata dneve v Miamiu. Čeprav je starejša že mama, mlajša pa srečno poročena gospa, se na trenutke vedeta kot pravi najstnici. Tokrat sta se lotili brazilske depilacije.

Kourtney in Khloe sta znova zavzeli Miami!

Kourtney je najstarejša izmed sester Kardashian in je konec lanskega leta prvič postala mama. Čeprav je njeno razmerje s fantom Scottom Disickom zelo burno in se je že večkrat tudi končalo, se njuna ljubezen nikoli ni popolnoma ohladila. Nekoliko drugačno pot je ubrala najmlajša izmed sestrske trojice, Khloe, ki se trenutno prav tako nahaja v Miamiju. Medtem ko je Kim zaposlena s snemanji in promocijskim materialom, se mlajša in starejša ukvarjata z butikom D-A-S-H in proste dneve preživljata na sončnih plažah in ob skupni zabavi.

Pozabila na svojo intimo

Khloe se je 27. septembra 2009 poročila s košarkarjem Lamarjem Odom, zaradi njegove športne kariere pa se njun zakon večkrat znajde na preizkušnji. Ob zadnjem obisku v Miamiju, kamor mu je uspelo priti le za en dan, pa mu je Khloe pripravila posebno presenečenje. Nakupila je novo erotično spodnje perilo, si privoščila pedikuro, obrila noge, pozabila pa je na najbolj intimen del telesa – njeno mednožje.

Mednožje ohladila z maslom?

Ker časa za depilacijo pri kozmetičarki ni bilo, se je Khloe odločila zaupati svoji setri. Kourtney si je brazilsko depilacijo vrsto let delala kar sama, zato je vztrajala, da bo z voskom obdelala tudi sestrino mednožje. Kljub pomoči, ki jo je želela izkazati, je naredila več škode kot koristi. Mednožje je postalo močno rdeče, Khloe pa je svojo bolečino skrivala za smehom. Ublažiti sta jo želeli kar z maslom, med njunim neuspelim poskusom pa se je v kuhinji znašel tudi Scott, ki je najstniško razpoloženim sestram predlagal, naj bolečino vseeno olajšata z vrečko ledu. Je sestri tokrat izučilo?

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478