Zadovoljna.si
Domen Kumer - Mauritius

Novice

Domen Kumer: Seks v rokovniku

Nuša Skala
2008-10-12 18:00
1

Nima le pevskih sposobnosti, ampak tudi poslovno žilico. Da o drugih talentih sploh ne govorimo. Je zgovoren, simpatičen in ... bogatejši za 50 tisoč evrov.

Velikokrat slišimo, da je v Sloveniji težko živeti od glasbe. To drži?

Če mi bo šlo še v naprej tako kot zdaj, se nameravam z glasbo seveda še naprej ukvarjati. Ne glede na finance, me povezuje z glasbo velika ljubezen. Se pa da, če delaš na pravi način in s srcem, definitivno od glasbe lepo živeti.

Menda imajo umetniki največji navdih za ustvarjanje predvsem kadar trpijo zaradi ljubezni. To velja tudi za vas?

Definitivno. Dokler nisem doživel boleče izkušnje v ljubezni, sem pisal pretežno pesmi kot je „Od Portoroža“, „Banana“ in podobne. Po neprijetnem dogodku pa je nastala pesem „Jutro“ in kasneje še druge. Moram priznati, da sem pred izidom pesmi „Jutro“ padel v kar globoko depresijo. Naredil sem napako, za katero mi je bilo kasneje zelo žal. Prepozno sem spoznal, kako pomembna je bila ta oseba v mojem življenju. Upam, da me je to izučilo in bom to težko izkušnjo upošteval v naslednji ljubezenski zvezi.

Je trpljenje v ljubezni povezano tudi z vašo izjavo, da ste mazohist?

Seveda. Zdi se mi, da mi zelo ustreza, če včasih samega sebe trpinčim. Pa ne fizično, da ne bo pomote. Sem rak po horoskopu in kot pribito velja, da sem zelo ranljiv.

Se mazohizem odraža tudi v vaši spolnosti?

Oh, to pa ne.

Omenjali ste horoskop. Tudi pri svojih partnerjih pazite, da vam ustrezajo po astrološkem znamenju?

Nikakor. Sicer verjamem, da določene osnovne karakteristike veljajo na tem področju. Vendar je vse ostalo odvisno od vzorcev, ki jih dobimo skozi življenje. Od vzgoje, osebnostnega razvoja in še marsičesa.

Na svojih nastopih spoznate veliko deklet. Ste imeli romanco s kakšno oboževalko?

Ne vem, če lahko to poimenujem romanca, ampak enkrat se je zgodil en hiter seks. S punco, s katero sva se bežno poznala že od prej. In potem se je čez nekaj dni zgodil še en seks in čez čas še en in še kakšen... (smeh)

S Petro Pečovnik živita skupaj. Sta par?

Petra je izredna vokalistka in super punca. Kar se tiče glasbenega področja, lahko govorim o njej le v superlativih. Kar pa se tiče privatnega življenja, sva se na podlagi izkušenj odločila, da o tem ne bova govorila.

Če bi vam torej postavila vprašanje, ali ste samski, kako bi odgovorili?

Samski, seveda.

Pa menite, da bi lahko izgubili kakšno oboževalko, če bi priznali, da niste samski?

Mislim, da ne ženski in ne moškemu ne škodi, če prizna, da ni več samski, kaj šele da bi si s tem ogrozil kariero. Pri čustvih, ki jih predvsem mladostnice gojijo do zvezdnikov, gre za platonsko ljubezen. Četudi bi imel ženo in kup otrok, to ne bi prav nič oviralo njihovega navdušenja.

ka_2> Govori se, da ima Petra najlepše slovenske noge.

Res je, da ima zelo lepe noge. Od slovenskih pevk kar najlepše, po mojem mnenju. Na slovenski sceni je sicer veliko deklet z lepimi nogami. Če pa se osredotočim na domači Maribor, moram omeniti tudi čudovite noge Lucije Gubenšek.

Za zmago na Pesmi poletja sta si s Petro prislužila nagrado 50.000 evrov. Vendar nekateri trdijo, da naj bi šlo za poslovno goljufijo.

Nagrade sicer še nisva prejela, verjamem pa, da jo bova. S televizijo Paprika imam poslovne izkušnje že iz preteklosti in vedno so se držali dogovora. Zato ne vidim razloga, da bi si takšna televizija upala privoščiti negativno reklamo. Sem pa vesel, da je TV Paprika ena redkih televizij, ki podpira slovensko komercialno glasbo.

Kako bosta porabila denar?

O tem sva se res že pogovarjala. Nekaj bo šlo za razvoj šole petja, plesne in glasbene šole Dee Kay, ki jo imam v Mariboru, nekaj za počitnice. Preostanek pa še ne veva, kako bova zapravila.

Nastopali ste že na dekliščini. Če bi razigrana dekleta želela striptiz, seveda za plačilo, bi ga odplesali?

Zavrnil bi. Mislim, da bi bilo bolje, če bi za striptiz najele profesionalnega striptizerja. Jaz bi se raje držal petja. Če pa bi me katera od deklet prevzela s simpatičnostjo, bi pa lahko izvedla kaj drugega – recimo kamasutro. (smeh)

Pri svojih sosedih ste menda znani zaradi svojih „balkonskih igric“...

To so zapisali v časopisih, tisk pač opravlja svoje delo in je to nesmiselno komentirati. Je pa res, da se marsikaj takšnega in drugačnega zgodi v mojem življenju.

Potem ni nič nenavadnega, če vas kdaj opazimo tudi na balkonu?

Ja. Če ne na zgornjem, pa na spodnjem. (smeh)

Estetski kirurg vam je polepšal nos, bi si popravili še kaj?

Fizično ne bi na sebi spreminjal več ničesar. Morda bi kdaj kakšno odločitev sprejel drugače kot sem jo. Vendar po drugi strani stojim za tem, kar naredim in nisem oseba, ki bi ji bilo žal za korake, ki jih naredi. Vendar sem vesel, da se je včasih zgodilo kaj neprijetnega. Bila je dobra šola in popotnica, da naslednjič ne bom ponovil podobne napake.

Torej vas tudi pri dekletih ne moti, če so "popravljena"?

Ne, nikakor. Če dekle misli, da bo bolj srečno z večjimi dojkami, naj si to seveda naredi. O ljudeh, ki pa to obsojajo, imam svoje mnenje. Ko bodo enkrat prišli do podobne težave, bodo razumeli. Meni ni žal, da sem šel pod nož, saj sem se otresel kompleksa, ki sem ga imel pred tem. Ne podpiram pa zasvojenosti s plastičnimi operacijami . Ko gre enkrat v ekstrem, zadeva postane neokusna.

Kaj pa vaše zavidljive mere v hlačah, ki naj bi jih poleti ujel „paparac“? So pristne?

To pa morate vprašati eno od deklet, ki so bile pri meni doma. Ker bo samo tako odgovor najbolj realen in objektiven.

Od 16. leta v rokovnik zapisujete imena deklet in fantov, ki so že podlegli vašemu šarmu. Še vedno?

Ja, imel sem to, malo čudno, navado. Takrat sem bil bolj bežnega spomina, tako da sem si moral telefonske številke in ostale podrobnosti zapisovati v rokovnik. Zdaj sicer že dve leti nisem vanj vpisal nič. Sem pa zelo vesel, da se še nikoli ni izgubil, oziroma prišel v roke medijem.

O kakšnem številu imen pravzaprav govoriva?

Tega ne bi komentiral. Jih je kar nekaj. Svoj čas sem živel kar dinamično življenje. Če sem iskren, zelo rad imam seks in se ga tudi nisem nikoli branil. Zato sem tudi delal na tem, da bi ga bilo vsak teden še več. In pri tem se mi ne zdi nič narobe.

Poleg seksa so vaša strast hitri avtomobili. Slišati je namreč, da se s svojim avtom vozite celo 270 km/h.

Sam se nerad hvalim in nimam pomanjkanja samozavesti, da bi si jo moral tako povečati. Res pa je, da zelo rad divjam.

Izpita še niste izgubil zaradi svoje razvade?

Moram reči, da sem zelo blizu temu in se moram za naslednje štiri mesece kar malo umiriti. Saj sem trenutno na kritični točki glede kazenskih točk.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133