Zadovoljna.si
Je Ashton res prevaral svojo Demi z dekletom, ki je 26 let mlajše od nje?

Novice

Ashtonova ljubica spominja na mlado Demi

Z. T.
24. 09. 2010 18.40
11

Eden najlepših in najbolj zavidanih hollywoodskih parov se je znašel v škandalu. Ashton Kutcher naj bi z neko 21-letnico prevaral svojo 15 let starejšo soprogo Demi Moore. In to kar na njunem domačem kavču. Mnogi so prepričani, da gre zgolj za izmišljotino dekleta, ki si želi na ta način priti do slave. Zanimiva pa je neverjetna podobnost z Demi v mladih letih.

"Seksala sva na kavču v Ashtonovem in Demijinem stanovanju," je medijem razkrila 21-letna Brittney Jones in dodala, da je Ashton Kutcher pravi 'latino lover', nežen in pozoren. Brittney, s katero naj bi Ashton prevaral svojo postavno, 15 let starejšo ženo Demi Moore, je medijem razkrila pikantne podrobnosti o njuni vroči noči.
Je Ashton res prevaral svojo Demi z dekletom, ki je 26 let mlajše od nje?
Je Ashton res prevaral svojo Demi z dekletom, ki je 26 let mlajše od nje?FOTO: Twitter

Seks za eno noč na domačem kavču

Spoznala sta se na bovlingu, kjer je bil Ashton v družbi svoje soproge in njene hčerke Rumer Willis. 21-letna Jonesova mu je ta večer na skrivaj dala svojo telefonsko številko in nekaj dni pozneje sta se dobila. Demi je bila zdoma zaradi snemanja filma, njen mladi možek pa si je krajšal čas z 21-letno Brittney in to na kavču njunega doma. Kot trdi Brittney, sta se spet srečala dva tedna pozneje, vendar se je Ashton odločil razmerje prekiniti. Kutcherjev odvetnik je dekletove izjave o Ashtonovem skoku čez plot označil za izmišljotine. Sicer so na dan prišli delčki domnevnega pisarjenja med Ashtonom in Brittney prek mobilnega telefona, vendar mnogi dvomijo v pristnost.

Obsedena je z Ashtonom

Govorice, da je Ashton prevaral svojo soprogo, kar ne potihnejo, čeprav sta se zakonca Kutcher popolnoma distancirala in vse skupaj ostro zanikala. Podžiga jih je sama Jonesova, ki je medijem najbrž kar sama posredovala fotografije, na katerih je popolnoma gola in ki naj bi nastale po seksu, vendar ne z Ashtonom, ampak z njenim nekdanjim fantom. Na fotografijah je videti vse, Brittney leži na tleh in na postelji stanovanja, ki si ga je delila z nekdanjim fantom. Mladenka je znana po tem, da se rada zabava in menda tudi cilja na bogate in slavne. Po pripovedovanju njenih znancev naj bi bila že dlje časa obsedena z Ashtonom. ''Vsekakor se rada zabava in takrat tudi veliko spije. Nekoč mi je dejala, da je Kutcher prvi med slavnimi, s katerim bi rada seksala. In verjamem, da je,“ je medijem zaupal neznani vir. Poleg tega je Brittney že nekaj časa brez pravega doma in se seli od enega fanta do drugega, ki jih, kot kaže, menja kot rjuhe. A se ne namerava zadovoljiti z nekom, ki ima povprečne zaslužke, saj bi rada ujela moškega, ki ima veliko pod palcem.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375