Zadovoljna.si
Fotografije_Teja_profi - 5

Novice

Ekskluzivno: Teja priznala, da ljubi Janija

T. G.
13. 11. 2012 15.32
265

Teja je zadnja, ki je zapustila resničnostni šov Gostilna išče šefa. Sama ugotavlja, da se je v oddaji bolj kot kuhanju posvečala srčnim zadevam, in priznava, da se je v Janija zaljubila, ne ve pa, kaj bo z njunim odnosom. Obžaluje, da je s svojimi dejanji prizadela svojega fanta in družino.

Teja se je poslovila od Gostilne, ki je v njeno življenje prinesla veliko sprememb.
Teja se je poslovila od Gostilne, ki je v njeno življenje prinesla veliko sprememb.FOTO:
Teja Perjet, ki je zadnja zapustila resničnostni šov Gostilna išče šefa, pravi, da še ni čisto dojela vsega, kar se dogaja okoli nje, odkar je prišla iz Gostilne. Pričakovala je, da jo bodo gledalci poslali domov. ''Imela sem se čas sprijazniti s tem,'' pravi 29-letna Kranjčanka. ''Pričakovala sem to, ker je bila kuharija z moje strani nekoliko zapostavljena in vem, da način, ki sem ga ubrala, ni bil ravno pravi po merilih Slovencev, zato si mislim, da sem se najbrž marsikomu zamerila.'' A zagotavlja, da ničesar ne obžaluje. ''Obžalujem samo način, ki sem ga izbrala, ker sem z njim prizadela ljubljene osebe okoli sebe, kar ni prav.'' Priznava namreč, da je svojo družino zelo prizadela s svojimi dejanju v šovu.
Priznava, da se je zaljubila v Janija.
Priznava, da se je zaljubila v Janija. FOTO: osebni arhiv

Zaljubila se je

Teja je namreč že svojim sotekmovalcem zaupala, da ima že 12 let fanta, a kljub temu se je močno zbližala s tekmovalcem Janijem Jugovicem. ''Najin odnos se je stopnjeval, 'zaštekala' sva se, ampak na čisto prijateljski ravni, bila sva si simpatična, zafrkavala sva se, se veliko pogovarjala. Veliko sva si zaupala, res sva bila kot brat in sestra.'' Potem pa je njun odnos prerasel v nekaj več. ''Čustva so rasla, srce je začelo delati namesto glave in stvari so se začele dogajati. Zaljubila sem se v Janija. To ni značilno zame.''

Le poljubljala sta se

Teja in Jani sta se veliko družila tudi v nočnih urah, ko je Teja rada zlezla v Janijevo posteljo. Med drugim so kamere ujele živahno dogajanje pod odejo, a Kranjčanka zagotavlja, da se ni zgodilo nič. ''Nisva šla do konca. Z Janijem sva se zafrkavala, zabavalo naju je provociranje ostalih. Jani si je dal gate dol, vedno se je zafrkaval, jaz sem imela hlače vedno gor. Sva se pa pod odejo žgečkala, lezla eden po drugem pa malo cmokala zraven. Nisva šla do konca, sva se pa poljubljala,'' pojasnjuje Teja. Sicer pa poudarja, da na kamere nikoli ne pozabiš. ''Ti pa postane sčasoma čisto vseeno, živiš svoje življenje in ti je vseeno, kaj si drugi mislijo. Ne nazadnje sam nosiš posledice za svoja dejanja.''

Živela je v pravljici

Teja še ne ve, kako bo z razmerjem, ki ga je imela do zdaj. ''O mojem fantu lahko rečem le, da je krasen človek, z njim mi je bilo zelo lepo, imela sva lepo zvezo, res lepo. A iz spoštovanja do njega, ker sem naredila res veliko s....., ne bom ničesar komentirala, je še prezgodaj.'' S fantom se namreč še nista pogovorila, odkar se je vrnila iz Gostilne. Skupaj imata stanovanje, zato bo vse skupaj še toliko bolj težko za oba. A ko je bila v Gostilni, pravi, ni razmišljala o teh stvareh: ''Očitno sem mislila, da živim v pravljici, ki se ne bo nehala. Nisem se hotela soočiti z realnostjo. To mi res ni podobno. Nekdo mi je močno tla spodmaknil …''

Teja in Jani sta rada zlezla pod skupno odejo.
Teja in Jani sta rada zlezla pod skupno odejo.FOTO:

V Gostilni se je našla

Priznava, da je bila pred vstopom v Gostilno na prelomni točki v življenju. ''Zadnje leto sem se iskala, predvsem na poklicnem področju, zato sem tudi šla v Gostilno. Nisem si mislila, da se bom zaljubila, da bom koga spoznala. Zvezo sem imela močno, je pa res, da nisem bila zadovoljna v službi in to je vplivalo na zvezo doma, saj sem bila nezadovoljna sama s sabo. V Gostilni pa sem se našla tako v kuhinji kot v hrani pa druženju, v vsem.'' Nadaljuje, da se ne bo vrnila v življenje, kakršnega je živela pred Gostilno, saj si ga ne želi več.

Šla bo na svoje

Ne ve, kaj bo z njunim odnosom, ko pride tudi Jani iz Gostilne. ''Zavedam se, da je tisti svet čisto drugačen, ker živiš v izolaciji. V izolaciji nimaš nobenih skrbi, luštno ti je.'' Janija bo do takrat, ko se bosta spet videla, pogrešala. ''Sem močna in realna punca, zdaj imam toliko stvari za urediti, da bom polno zaposlena z drugimi mislimi. Bom pa gledala, kaj se dogaja in mu privoščim, da ostane čim dlje noter.'' Kar se poklicnega življenja tiče, si želi ustvariti nekaj svojega. ''Nekaj manjšega, butičnega. Zdaj imam veliko novega znanja, ne samo glede kuhanja, ampak tudi glede vodenja.'' Teja zaključuje, da je z znanjem, pridobljenim v Gostilni, pridobila na samozavesti, kar ji bo pomagalo pri ustvarjanju nove poklicne poti. Odločena pa je, da ne bo več delala tam, kjer je do zdaj.

Rada bi uporabila znanje, ki ga je pridobila v Gostilni.
Rada bi uporabila znanje, ki ga je pridobila v Gostilni.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (265)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413