Zadovoljna.si
Jani je hvaležen, da so policisti ujeli nepridiprava, ki je ukradel domač posnetek z njegovega telefona.

Novice

EKSKLUZIVNO: Ujeli nepridiprava, ki je Janiju Pavcu ukradel domači pornič!

M.V.
22. 10. 2012 11.21
26

Pred dnevi smo poročali, da je nepridiprav ukradel domač porno posnetek Janija Pavca, zdaj pa nam je glasbenik ekskluzivno zaupal, da so policisti ujeli prestopnika in ustavili prodajo spornega videa medijem. Preberite podrobnosti!

Jani je hvaležen, da so policisti ujeli nepridiprava, ki je ukradel domač posnetek z njegovega telefona.
Jani je hvaležen, da so policisti ujeli nepridiprava, ki je ukradel domač posnetek z njegovega telefona.FOTO: Facebook
Spolnost zanj ni tabu, a vesel je, da posnetek ne bo prišel v javnost.
Spolnost zanj ni tabu, a vesel je, da posnetek ne bo prišel v javnost. FOTO: Teja Pelko

V začetku tedna smo pisali o domačem porniču Janija Pavca, ki ga je nekdo ukradel z njegovega mobilnega telefona in ga skušal prodati medijem. Pevec zaradi občutljive teme najprej ni bil pripravljen komentirati zadeve, nato pa nam je ekskluzivno zaupal podrobnosti primera, ki je bil razrešen presenetljivo hitro. "Kranjski kriminalisti so ujeli nepridiprava, ki si je z mojega telefona preko bluetootha poslal moje posnetke na svoj telefon in se želel z njimi okoristiti. S hišno preiskavo so mu zasegli računalnike in telefone. Ugotovili so, da mu je pri kraji pomagal še nekdo. Skupaj sta klicala medije in jim ponujala ukradene posnetke," nam je razložil vodja skupine Atomik Harmonik in dodal, da je zelo hvaležen kranjskim kriminalistom za hitro in uspešno izvedeno akcijo.

'Spolnost zame ni tabu'

"Vesel sem, da so dobili tiste, ki so si na nelegalen način prisvojili moj posnetek in se želeli z njim materialno okoristiti. Spolnost zame ni tabu tema, saj to vsi počnemo, ampak vseeno je to le najbolj zaseben del mojega življenja, ki ga, verjetno kot večina ljudi, ne bi želel deliti z javnostjo," nam je zaupal Pavec, za konec pa dodal še, da vsebina posnetka ni bila tako bizarna, kot so jo predstavili mediji, a bi objava videa, ki je sicer nastal pred tremi leti, njegovo ožjo in širšo družino nedvomno izpostavila hudim psihičnim pritiskom.

V posnetku Jani z ženo Nino

Da vas spomnimo, v ponedeljek je v slovenskih medijih odjeknila novica, da naj bi neznanec z mobilnega telefona Janija Pavca ukradel domači pornič, v katerem naj bi poleg glasbenika nastopali še njegova partnerica Nina Mavrin in neznano dekle. Obstajali naj bi trije žgečkljivi videi, ki jih je neznanec poskušal prodati najboljšemu ponudniku. A kot že rečeno, njegova kupčija se ni razpletla, kot si je želel.

V videu naj bi se Jani zabaval z ženo Nino Mavrin.
V videu naj bi se Jani zabaval z ženo Nino Mavrin.FOTO:

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413