Zadovoljna.si
Izjemna preobrazba v zadnjih štirih letih – Janet nekoč in danes.

Novice

Shujšala za 30 kg in izklesala mišice

Ni.J.
27. 06. 2011 16.41
4

Janet Jackson je na nastopu v Copenhagnu utišala vse tiste, ki niso verjeli v njeno dieto in intenzivne treninge. Pokazala je mišice, ki bi ji jih zavidal marsikateri moški. Pa ji jih zavidajo tudi ženske?

Izjemna preobrazba v zadnjih štirih letih – Janet nekoč in danes.
Izjemna preobrazba v zadnjih štirih letih – Janet nekoč in danes.FOTO:

Zvezdnica Janet Jackson je v danskem Copenhagnu nastopila oblečena v oprijeta oblačila. S ponosom je razkazovala svoje ekstremno mišičaste roke in kljub dejstvu, da koža z leti postaja vse manj elastična in da je z leti vse težje ohranjati vitko telo, je treba priznati, da Janet dobro skriva teh svojih 45 let.

Janet Jackson
Janet Jackson FOTO: Reuters
Upa, da je tokrat dokončno

Janet Jackson je znana po tem, da se že vse življenje ukvarja s svojimi kilogrami. Z ene diete preskakuje na drugo, vedno znova pa jo preseneti jo-jo učinek. Tokrat se je preoblikovanja svojega telesa lotila drugače in upa, da se bo temu učinku, zaradi katerega je imela vselej težave, tokrat uspešno izognila in da izgubljenih kilogramov ne bo nazaj.

Natrenirano telo lažje vzdrži napore

Janet je ves čas trenirala pod nadzorom osebnega trenerja Dolvetta Quinca, ki sicer trenira tudi Justina Bieberja. Z intenzivnimi treningi in pravilno prehrano je pridobila mišično maso in skrbela, da je v telo vnašala vse potrebne vitamine in minerale ter zadostno količino vode. Janet je na to, kar je dosegla, izjemno ponosna. Močno pa ni trenirala le zato, ker je želela oblikovati svoje telo, temveč tudi zato, ker je prepričana, da bo, če bo telesno dobro pripravljena, lažje in kakovostneje izvedla 35 koncertov, kolikor jih načrtuje v sklopu turneje. Čeprav med turnejo ne more intenzivno trenirati, pravi, da bo na postavo pazila predvsem tako, da bo jedla zmerno in zdravo ter da bo poskusila telovaditi, ko ji bo čas dopuščal.

Izgubila 30 kilogramov

Trenutno mišičasta Janet je pred štirimi leti tehtala skoraj 30 kilogramov več. Takrat so se mnogi norčevali iz njenega telesa, kar je negativno vplivalo na v preteklosti postavno pevko. "Bila sem močno depresivna in uničevala me je nesamozavest. Zelo veliko časa je preteklo, preden sem zbrala dovolj energije in se lotila podviga. Zaradi debelosti sem dolgo tolkla z glavo v zid," je v nekem intervjuju povedala Janet. Janet se je torej raje, kot da se je smilila sama sebi in trpela, ker se v svojem telesu ni počutila dobro, lotila drugega ekstrema – intenzivnih treningov.

Zlobni jeziki že opletajo ...

Mnogi Janet že kritizirajo, da je pretiravala, da so njene roke zdaj neestetske in da se za žensko ne spodobi, da ima tako mišičaste roke. A sama pravi, da je zdaj s seboj po dolgem času končno spet zadovoljna. Sicer pa Janet ni edina zvezdnica z ekstremno mišičastimi rokami. Javnost je namreč v preteklosti že dodobra "obglodala" tudi roke 52-letne Madonne in 38-letne Cameron Diaz.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399