Zadovoljna.si
Na zdravje malega Leva Oscarja je pil tudi legendarni glasbenik Pero Lovšin, ki je sicer večino večera preživel pred televizijo, saj je bila na sporedu pomembna nogometna tekma.

Novice

Sinovo rojstvo 'zalil' v družbi znanih Slovencev

Z.M.
15. 08. 2011 07.08
2

Ljubljanski poslovnež Erazem B. Pintar je pred dnevi prvič postal očka, rojstvo sina Leva Oscarja pa je pošteno zapil v družbi svojih prijateljev s slovenske estrade. Na dvorišču njegove hiše blizu Medna ni manjkalo hrane in pijače, Pintarjevemu potomcu v čast pa so zapeli tudi Tomaž Domicelj, Alenka Gotar in Pero Lovšin. Ponosni novopečeni očka je goste tudi sam zabaval na odru, povsem sproščen, vedoč, da se mamica njegovega prvorojenca odlično počuti, sinček pa je, kot je zapisal na svoj Facebook profil, pravi mali korenjak.

Na zdravje malega Leva Oscarja je pil tudi legendarni glasbenik Pero Lovšin, ki je sicer večino večera preživel pred televizijo, saj je bila na sporedu pomembna nogometna tekma.
Na zdravje malega Leva Oscarja je pil tudi legendarni glasbenik Pero Lovšin, ki je sicer večino večera preživel pred televizijo, saj je bila na sporedu pomembna nogometna tekma.FOTO: Facebook

Erazem Pintar je pred dnevi entuziastično pozdravil prihod svojega prvorojenca, po obisku novopečene mamice Teje in malega Leva Oscarja v porodnišnici pa je vse obvestil, da bo prihod sina primerno 'zalil'. Na dvorišču svoje hiše pri Mednem je organiziral zabavo, ki je privabila mnoge znane slovenske obraze, vsi pa so prišli z enim namenom – da bi nazdravili rojstvu Erazmovega sina. Poleg prijateljev iz glasbenih krogov, Tomaža Domicelja, Alenke Gotar, pevca skupine Mambo Kings Aleša Bartola in legendarnega Pera Lovšina, so z Erazmom proslavljali tudi maneken Alen Kobilica, porodniška babica Zinka, ki je na svet spravila Leva Oscarja, ter Erazmova mama.

Novopečenemu očku je prišel čestitat tudi eden najbolj uspešnih slovenskih manekenov Alen Kobilica.
Novopečenemu očku je prišel čestitat tudi eden najbolj uspešnih slovenskih manekenov Alen Kobilica.FOTO: Facebook

Zajetna zakuska in malce 'fušanja'
Zabavo je Erazem natančno dokumentiral na svojem Facebook profilu, kjer je jasno razvidno, da se je druščina glasno in razposajeno zabavala pozno v noč. Rojstvo Erazmovega prvorojenca si tako ne bosta zapomnila le srečna novopečena starša, temveč tudi številni estradni gostje, ki so druženje z odprtimi rokami pozdravili tudi zaradi zajetne zakuske in zabavnega spremljevalnega programa, za katerega je vmes poskrbel tudi Erazem s svojo glasbeno skupino. Priznal je, da je med nastopom tudi malce 'fušal', a mu ne gre zameriti, rojstvo prvorojenca pač ni kar tako!

Erazem je bil vesel, da se je povabilu na zabavo odzvala tudi porodniška babica Zinka (druga z desne), ki je Levu Oscarju pomagala na svet.
Erazem je bil vesel, da se je povabilu na zabavo odzvala tudi porodniška babica Zinka (druga z desne), ki je Levu Oscarju pomagala na svet.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413