Zadovoljna.si
Smrt brata in sestre - 11

Novice

Brutalen umor ali erotična igra, ki se je končala s smrtjo?

O.G.
2011-06-25 09:22
1

Italijo je pretresla nasilna smrt brata in sestre iz Milana. Komaj 21-letno dekle so našli zvezano na posteljo in zadavljeno, njenega 20-letnega brata pa je morilec razmesaril z nožem in ga odvrgel ob zabojnikih za smeti. Morilec naj bi bil dekletov fant, ki je med zaslišanjem na policiji povedal različne zgodbe o poteku dogodkov. Ena od teh je bila, da sta se z dekletom šla erotične sadomazo igrice, ki so se končale tragično. Brat, ki je nenadoma prišel domov in zagledal mrtvo sestro, je moral odkritje plačati z življenjem.

Spolna igrica se je končala s smrtjo?

Milanska policija je aretirala 21-letnega Riccarda Bianchija, ki je po dolgem zaslišanju priznal, da je kriv za smrt 21-letne zaročenke Ilarie in njenega brata, leto dni mlajšega Gianluca. Mladenič se je dan po tragediji sredi noči prostovoljno predal policiji v spremstvu staršev, njegova izpoved pa je bila precej zmedena. Dejal je, da je prespal pri svojem dekletu in jo zjutraj našel mrtvo. Izpoved mladega Italijana se je sicer policiji zdela dokaj sumljiva, saj so dekletovo truplo našli golo v postelji, roke je imela zvezane na vzglavje postelje, na vratu številne modrice, ob glavi pa plastično vrečko. Po večurnem zaslišanju je svojo izjavo sicer večkrat spremenil.

Bratovo truplo odvrgel

V medijih se je pojavilo več različic glede načina in časa obeh umorov. Riccardo naj bi policiji najprej izjavil, da sta se z Ilario šla erotično igro, ki se je slabo končala za dekle. Njen brat naj bi ob vrnitvi domov bil priča grozoviti sceni in zato ga je moral ubiti. Kasneje je pricurljala v javnost nova zgodba, ki naj bi jo mladi morilec povedal med zaslišanjem. Umor naj bi se zgodil 24 ur pred tem, kot je prvotno trdil, in sicer v noči na četrtek. Riccardo naj bi z dekletovim bratom Gianluco zvečer šel ven v bližnje lokale, ko pa sta se po končanem večeru vračala domov, naj bi z nožem napadel Ilarijinega brata in ga ubil. Nato naj bi odšel v stanovanje, kjer je bila Ilaria, jo zvezal, posilil in na koncu zadavil s plastično vrečko. Policija je za medije uradno le potrdila, da je Riccardo Bianchi izjavil, da je večer preživel z dekletom, preostali del izjave pa morajo še preveriti. Grozljiv dogodek je dokaj zapleten, policija pa sumi, da je morilcu nekdo pomagal prenesti truplo 20-letnega Gianluca iz stanovanja in ga odpeljati v predmestje Milana. Policija je truplo identificirala na podlagi fotografije, ki jo je našla v stanovanju in na kateri so bili vsi trije skupaj: Ilaria, Riccardo in Gianluca.

Izpoved prijateljice

"Bil je čudak, precej agresiven, z nami se je bolj malo družil," je o domnevnem morilcu v solzah povedala Valentina, ki je bila dobra prijateljica umorjene Ilarie. "Ilaria ga je zapustila pred mesecem dni, skupaj sta bila že eno leto in vsega ji je bilo dovolj. Pritoževala se je, da jo je utesnjeval, imela sta precej težav, zadnje čase pa njuna zveza ni bila več podobna ničemur." Do pred šestimi leti sta Ilaria in Gianluca živela v predmestju Milana, skupaj s starši, potem pa sta se preselila v svoje stanovanje v Milano. Po materini smrti pred enim letom sta kakšen mesec živela skupaj z očetom, vendar so se pogosto prepirali. Pred tremi meseci sta najela podnajemniško stanovanje. "Tako zelo sta si želela preseliti v svoje stanovanje, da sta prekinila študij in se zaposlila," je še povedala Valentina. Ilaria je delala kot natakarica v nekem lokalu, njen brat pa je našel delo v zavarovalnici.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133