Zadovoljna.si
Moški za denar

Novice

Erotični striptiz vročih lepotcev

Z. T.
2010-02-17 18:52
4

Vroča moška telesa, ki se čutno gibljejo po odru, z njih druga za drugo letijo krpice, vse dokler postavni moški ne ostanejo popolnoma goli. Kamere hrvaške Nove TV so vstopile v erotični svet striptiza.

Hrvaške ženske so navdušene, a kaj, ko je vse manj pogumnih fantov, ki bi si upali postati striptizerji. Se svet obrača na glavo? Če gre soditi po dogajanju v hrvaških striperskih klubih, bi to lahko držalo. Vse več moške golote željnih žensk in vse manj moških, ki bi si upali svoje telo in tudi svojo moškost pokazati na odru. Res je, ni enostavno pred stotinami pohotnih žensk odvreči svojih krpic. Izziv sta sprejela Sandi in Dino, saj sta stopila na oder kot člana Pigalle Boysov, znane hrvaške skupine striptizerjev.

'Ko postane predivje, se umaknem'

Dva moška, eden že petnajst let navdušen striptizer, drugi nekdanja velika zvezda, ki se danes posveča duhovnosti. Sandi se je Pigalle Boysom pridružil leta 1995. V časopisu je zasledil oglas, vendar se mu takrat še sanjalo ni, kaj bo to prineslo. Naivno si je predstavljal, da je go go ples navaden ples, na slačenje sploh ni pomislil. A delo 'slačifanta' mu je očitno pisano na kožo. Toda ko je prvič stopil na oder, mu ni bilo lahko. Pod odrom je stalo sedemsto divjih žensk, ki so komaj čakale, da povleče vse cunjice s sebe. Stal je kot vkopan. A navadil se je in zdaj točno ve, kdaj se mora umakniti, da situacija ne postane predivja.

Od erotike k duhovnosti

Na drugi strani je Dino, nekoč največja zvezda na striptiz sceni, danes popolnoma predan duhovnosti. Priznava, da je bilo slačenje zanj vedno samo služba in nič več, želel je le zadovoljiti občistvo, sebi pa zaslužiti za preživetje. Zdaj se je njegovo življenje obrnilo na glavo, saj je njegovo življenje popolnoma posvečeno temu, da pomaga drugim preko meditacije. Njegovo staro življenje 'slačifanta' je pozabljena preteklost.

Za striptizerja je nujen talent

Kot poudarja idejni vodja Pigalle Boysov Željko Vrhovski, je takoj vedel, da je Sandi nekaj posebnega.''Treba je imeti pravo telo, imeti občutek za gibanje, posluh in predvsem hrabrost.“ In Sandi vse to ima. Velike uspehe je žel tudi Dino, vendar je imel popolnoma drugačen odnos do občinstva. ''Jaz publike pravzaprav sploh nisem videl,“ pove Dino. Sandi pa nima nič proti, če se ga dekleta dotikajo, rad se druži s svojimi oboževalkami. Dino pa je z eno od svojih oboževalk imel tudi precej neprijetno izkušnjo, saj ga je ena od oboževalk z razbitim kozarcem porezala po prsnem košu. Po tistem dogodku se ni več želel približati ženskam. A z njegovim odhodom je striptiz scena na Hrvaškem izgubila veliko zvezdo.

Zanimanja za delo 'slačifanta' ni

Na eni strani je zanimanje žensk za striptiz šove veliko, toda fantov, ki bi si upali vstopiti v ta svet, je vse manj. Problem je v tem, da niso dovolj pogumni, da bi v javnosti razkazovali svoje telo. Če je naslednikov malo, pa je Sandi toliko bolj odločen, da svojo kariero gradi naprej. Njegov prvi cilj je, okrepiti si trebušne mišice, tako da bodo lahko oboževalke na njegovem prsnem košu likale svoje hlačke.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135