Zadovoljna.si
Eva Longoria Parker

Novice

Je Eva noseča?

Z.S.
12. 01. 2012 09.51
0

Eva! Si zaužila obilno kosilo ali pa ... si noseča?! Taki in podobni naslovi so v zadnjih dneh spremljali fotografije Eve Longoria, ki v dolgi svetlomodri obleki zapušča lepotni salon. 36-letna igralka, ki je svetovno razpoznavnost dosegla z vlogo Gabrielle Solis v televizijski seriji Razočarane gospodinje, novice ni potrdila ali zanikala, povedala pa je, da si je njeno telo končno opomoglo od ločitve od partnerja Tonyja Parkerja.

Ločitev zaradi nezvestobe
Ločitev zaradi nezvestobeFOTO: Reuters

Bo Eva postala mama?

36-letna Eva Longoria je bila pred nekaj dnevi opažena pred lepotnim salonom, kjer naj bi zvezdnica poskrbela za pedikuro in manikuro. Oblečena v dolgo svetlomodro obleko in sivo jopico je igralka zbudila veliko zanimanja, opazili pa so jo tudi paparaci, ki so svoje fotografske objektive usmerili predvsem v njen napet trebušček. V medijih so se tako hitro sprožila ugibanja o morebitni nosečnosti, saj je že skoraj leto dni v razmerju z Eduardom Cruzom, bratom dobro znane igralke Penelope Cruz.

Ločitev se ji je poznala tudi na telesu

Longoria novice o morebitni nosečnosti ni komentirala, povedala pa je, da se je njeno telo šele leto po ločitvi vrnilo v prvotno stanje. „Spomnim se, da sem bila po ločitvi zelo suha, vsi pa so mi govorili, kako dobro izgledam. Takrat sem bila verjetno v najbolj nezdravem obdobju do sedaj. In smešno je bilo, kaj so ljudje dojemali za zdravo telo. V mojih najhujših časih so mi ljudje tako govorili, da nikoli nisem izgledala boljše.“ Priznala je, da se je med samim postopkom ločitve upirala demonom v sebi, vendar jim ni dopustila, da bi jo popolnoma prevzeli. Takrat je spoznala tudi svojega trenutnega partnerja, 10 let mlajšega Eduarda Cruza, ob katerem je znova zaživela. „Smešno je, ker nikoli ne podležem depresiji,“ se svoje današnje ljubezenske sreče spominja lepa igralka. "Po moji ločitvi so mi vsi govorili: 'Vau, tako hitro si si opomogla.' In jaz sem si mislila: 'Ne bom dopustila, da me to vzdušje prevzame. Nekaj dobrega me čaka za vogalom in komaj čakam, da vidim, kaj je to.'“

'Vedno preživim'

"Sem zelo močna oseba. Preživela sem veliko slabega, ampak sem prepričana, da se stvari zgodijo z razlogom. V najtežjih trenutkih sem se popolnoma posvetila delu, kar mi je zelo pomagalo," je bila odkrita v enem izmed intervjujev, ki so nastali po ločitvi. "Vedno preživim. Verjamem v ljubezen in zdaj sem našla svoj duševni mir. Imam prijatelje ter družino, imam čudovito življenje in sem globoko v duši zelo srečna. Vsi mi govorijo, da sem lani postala popolnoma drugačna oseba, da sem videti mlajša in lepša. Ne vem, kaj se mi je zgodilo, ampak mi je všeč.“

Ločitev

Eva in sedem let mlajši Tony sta bila poročena malo več kot tri leta, zakonske težave pa sta dolgo dobro skrivala pred očmi javnosti. Medtem ko je Eva zahtevo za ločitev vložila v Los Angelesu, je Tony zahtevo vložil v Teksasu le dva dni za njo. Strinjala sta se, da je "zakon postal nemogoč zaradi prevelikih osebnostnih razlik“, neuradno pa naj bi konec razmerja naredila Eva zaradi Tonyjeve nezvestobe.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375