Zadovoljna.si
Objeta s postavnim manekenom

Novice

Fatalna Nikolina je pravi strup za moške

Z.M.
21. 03. 2010 19.40
1

Nikolina Pišek je samozavestna in postavna hrvaška voditeljica, ki se ne sramuje svoje ženstvenosti in pogosto poskrbi za dvig naklade naslovnic, na katerih se pojavi.

Nikolina na reklamnih panojih skrbi za pospešeni pulz pri moških.
Nikolina na reklamnih panojih skrbi za pospešeni pulz pri moških.FOTO:

Zapeljiva voditeljica Nikolina Pišek, ki nobenega moškega ne pusti ravnodušnega, se je lani za svoj 32. rojstni dan zaročila. Vendar pa je njen zaročenec Kristijan Curavić, svetovni rekorder v potapljanju, komaj pred kratkim razodel javnosti, da se bosta poročila.
"Točnega datuma poroke še nisva določila, predvidevava pa, da se zaradi napornega delovnika to ne bo tako kmalu zgodilo. Vsekakor si bova večni 'da' obljubila v ožjem družinskem krogu, v intimni družbi desetih ljudi. Ne maram velikih, megalomanskih porok, z množico svatov in povabljencev. Srčno si želim, da o najinem najlepšem dnevu ne bi pisali kot o nekem spektaklu. Najinih poročnih fotografij zagotovo ne bom prodal kakšni časopisni hiši, saj me to preprosto ne zanima," je za hrvaške medije razkril Kristijan.

Objeta s postavnim manekenom
Objeta s postavnim manekenom FOTO:
Gole slike so ji koristile

Postavna Nikolina se je javnosti med drugim predstavila, kot voditeljica glasbenega resničnostnega šova 'Operacija Trijumf', pred tem pa skrbela za redno dozo zapeljivih pogledov v raznih oddajah. Vseskozi je dvigovala prah z bujnim oprsjem in estetskimi posegi ter objavo fotografij, na katerih se je razgalila v domači kopalnici. Podobno kot Severina je tudi Nikolina z objavo 'ukradenih' fotografij in posledičnim škandalom pridobila na priljubljenosti. Tokrat pa se je vnovič predstavila zgoraj brez in to v reklami za neko znamko kavbojk. Vendar je tokrat le nekoliko drugače, pa čeprav se na reklamnih slikah 'mečka' z mladim postavnim manekenom. "Vse je strogo profesionalno in moj Kristijan to zelo dobro ve, saj je le on tisti moški, s katerim bi živela do konca svojih dni," pojasnjuje Nikolina, ki se ji bo želja morda še letos izpolnila. Hrvatica je lansko leto doživela zelo presenetljivo napoved neke prerokovalke, ki ji je napovedala, da bo še letos rodila sina. V primeru, da se bo prerokba uresničila, bo leto 2010 v družini Pišek - Curavić, v vseh pogledih sanjsko. Sicer pa je Nikolina zelo vzorna mama 13-letne hčerke Hane, ki sta jo povila z nekdanjim fantom in novinarjem Markom Cigojem.
Ponosna na svoje obline
Ponosna na svoje oblineFOTO:

Pozor, Nikolina na cesti!

Tovrstne napise bi lahko pričakovali pred reklamnimi panoju, na katerih Nikolina razkazuje večji del svoje kože. Zaščitni znak ali bolje rečeno dekolte oglaševalske akcije za priljubljeno blagovno znamko kavbojk je z manekenom Vladimirjem Stevanovićem uprizorila vroče prizore iz erotičnih filmov. Erotika in čutnost mlademu paru zagotovo nista tuja, kar je moč ugotoviti po fotografijah, k ista jih posnela. Za zdaj se še nihče ni pritoževal nad žgečkljivimi plakati, ki bi pri dekoncentriranih voznikih lahko hitro poskrbeli za verižno trčenje.
 

Gola Nikolina pokazala silikonska grička.
Gola Nikolina pokazala silikonska grička.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478