Zadovoljna.si
Korekcije zob si, kot pravi Marko, sam nikoli ne bi mogel privoščiti.

Novice

Marko iz BB ima nove zobe

Nuša Skala
2008-06-13 12:19
31

Marko, bivši stanovalec Big Brotherja, je svojo prepoznavnost več kot odlično vnovčil. Njegovo življenje dobiva novo podobo. Dobil je službo, stanovanje in na vraževerni petek, 13., še nove zobe.

Marko je dobil nov nasmeh

Kanal A je v sodelovanju z estetskim zobozdravstvenim centrom BK studio Marku podaril popolno preobrazbo zob. To je, roko na srce, bivši član Big Brotherja nujno potreboval, saj so bili njegovi zobje škrbasti in polomljeni od pretepa, v katerega je bil udeležen pred več leti. Zdravniška ekipa se je trudila dva meseca in popravila zgornji del zobovja in bolane zobe zamenjala z umetnimi. V prihodnosti pa "bivšega" brezdomca čaka še nekaj malenkosti na spodnji čeljusti.

Končno v službo in domov!

Markova službena uniforma je trenutno grajska noša, v kateri sredi Ljubljane na Prešernovem trgu prodaja spominske kovance. Marko trenutno živi v brunarici v Dolnicah, ki mu jo je podaril Župnijski urad Podutik.

Napisal bo kriminalko

Iz sebe pa bi rad naredil še kaj dobrega. Zato se je Marko odločil, da bo napisal svojo prvo knjigo. Četudi zase pravi, da ima smisel za humor, pa ne gre za komedijo. Tudi o Big Brotherju v njej ne bo govora. Napisati namerava kriminalko. Tudi sicer najraje bere prav tovrstne knjige. Prežvečil je že tisoč in eno knjigo švedskega pisatelja Heninnga Mankella in tokrat se želi v podobno vlogo postaviti tudi sam. Željo bo morda lahko že kmalu uresničil, saj so mu na uredništvu Kraljev ulice obljubili tudi računalnik.

O Big Brotherju

V hiši Big Brother se je bilo najtežje navaditi nenehnega spremljanja kamer. Najprej je mislil, da se jih ne bo mogel nikakor navaditi, a so mu sčasoma postale tako samoumevne, da jih je po odhodu iz Big Brotherja celo pogrešal. »Ko sem prišel ven, sem pravzaprav pogrešal tisti zvok kamer, ki so se za stenami premikale gor in dol po hodniku. Včasih sem po sebi iskal celo mikrofon, ki sem ga pet tednov imel na sebi.« Po prihodu na prostost so ga ljudje začeli ustavljati in sprva je bilo zabavno. »Zadnje čase pa to postaja že kar malo naporno,« prizna.


Na vprašanje, kaj bi takoj spremenil v Big Brotherju, je odločno odgovoril, da bi podrl ograjo med podložniki in gospodarji. Ker ta vodi v konflikte, teh pa ne mara. V hiši se je najbolje ujel z žensko populacijo, z Dado in Saro. Pa vseeno ni nikoli pričakoval, niti želel z njima več kot le prijateljstvo. »Dada zna biti zelo težka, kar se karakterja tiče, Sara pa preveč otročja.« V življenju mu je pot prekrižala le ena oseba, ki jo je imel resnično rad, a je žal preminula v prometni nesreči, prebolevanja pa še sedaj, po desetih letih, ni konec.

Kmalu tudi brez očal?

Ker ima pri urejenem videzu pomembno vlogo seveda obleka, bomo Marka oblekli po zadnji modi in uredili tudi njegovo frizuro. Stilsko preobrazbo boste lahko spremljali na naši spletni strani v začetku julija.

Marka pa so povabili tudi v očesno ambulanto Morela okulisti, kjer bodo opravili pregled njegovih oči in preverili, ali je primeren za lasersko odstranitev dioptrije. Če je, bo Marko prav kmalu lahko odvrgel v koš za smeti tudi svoja očala.

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141