Zadovoljna.si
Demi Moore in Bruce Willis se še vedno dobro razumeta.

Novice

FOTO: Stare mačke z mladimi žrebci

Julijana Grce
30. 09. 2008 13.02
2

Pripeti se lahko vsakomur, tudi zvezdnikom. Ljubezen ne gleda na leta. In tudi hollywoodski lepotci se kdaj zaljubijo v ženske, ki so od njih starejše.

Dogaja se povsod. Niti ulice, restavracije in hoteli, na in v katerih se znajdejo slavni, niso nobena izjema. Tudi oni se trudijo najti tisto pravo. Žensko, ki so z njo pripravljeni stopiti pred oltar (ali pred matičarja) in dahniti usodni »da«.

Kar nekaj zvezdnic se je prepustilo toku, ki jih je ponesel v objem mlajšega moškega. Nekatere so se s svojimi izbranci poročile, druge o tem koraku še ne razmišljajo, ali pa se skrivoma nanj pripravljajo. In katera si je izbrala najmlajšega?

V tretje gre rado

To verjetno dobro ve igralka Mary Tyler Moore, ki je gledalce pred malimi zasloni nasmejala v nanizanki »The Mary Tyler Moore Show«. Prvič se je poročila pri 18 letih in takrat rodila tudi svojega prvega in edinega sina Richieja. Prvi zakon je trajal šest let, nato pa se je leto po ločitvi poročila še drugič.

Tokrat je zakon trajal precej dlje – 19 let, vendar pa se je Mary znova ločila. Nato je spoznala 18 let mlajšega dr. Roberta Levina, s katerim se je poročila leta 1983. Z njim je do leta 2005 živela na Manhattnu, nato pa sta se preselila. Ob njem se je Mary dokončno spopadla s svojimi težavami z alkoholom in cigaretami, in obe nezdravi razvadi tudi opustila. Morda je za to ob sebi le potrebovala pravega moškega, z bolj »svežim« pogledom na svet.

Mary ni edina …

Da gre v tretje rado, pa lahko potrdi tudi igralka Demi Moore, ki je bila pred poroko s 16 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem tudi že dvakrat poročena. Prvič se je sedaj 46-letna zvezdnica poročila leta 1980 z rokerjem Freddijem Moorom, skupaj pa sta ostala štiri leta. Njen drugi mož pa je bil igralec Bruce Willis, s katerim se je poročila leta 1987 in se od njega ločila leta 2000.

Demi Moore in Bruce Willis se še vedno dobro razumeta.
Demi Moore in Bruce Willis se še vedno dobro razumeta.FOTO: news2air

Nato je leta 2003 na neki večerji v New Yorku spoznala sedaj 30-letnega Ashtona in ljubezen je vzplamtela. Kmalu se je prikupil tudi njenim hčeram, s katerimi se dobro razume. 24. septembra 2005 sta se poročila pred 100 gosti na svojem domu na Beverly Hillsu. Tako srečna pa naj bi bila skupaj, ker verjameta, da morata že v kali zatreti vsa negativna čustva. Ashton pa je nekoč dejal, da preprosto rad čim več časa preživi z Demi, saj se ob njej počuti zares dobro.

Ena je svojo sorodno dušo našla …

Pred kratkim se je na skrivaj poročila pevka Mariah Carey, ki je sorodno dušo našla v igralcu Nicku Cannonu. Mariah je od svojega novega moža starejša 11 let in čeprav sta s poroko presenetila tako prijatelje kot tudi družinske člane, se veselijo njune sreče.

Mladoporočenca sta v zakonski jarem skočila v Mariahini novi hiši na Bahamih 30. aprila letos. Mariah pravi, da nikoli ni mislila, da ji bo usoda namenila takšno ljubezen, Nick pa pravi, da je njegova nova žena res lepa na zunaj, a da je njena osebnost še 10-krat lepša. Le katera si ne bi želela slišati kaj takega?

… druga pa vanje ne verjame


Tudi Madonna si je našla mlajšega moškega. Njen mož Guy Ritchie, ki mu je zvestobo prisegla leta 2000 na gradu Skibo na Škotskem, je od kraljice popa mlajši kar 10 let, njun zakon pa je ne glede na starostno razliko uspešen.

Madonna si je izbrala mlajšega.
Madonna si je izbrala mlajšega.FOTO:

Čeprav so se v zadnjem času pojavile govorice o tem, da naj bi zakonca razmišljala o ločitvi, je 50-letna pop pevka te govorice zanikala. Pravi, da je njun zakon uspešen, kar pa ne pomeni, da ne doživlja občasnih vzponov in padcev. Ker sta zelo odkrita, težave tudi rešita. Oba razumeta, da sta se na to pot podala skupaj in da po njej ne bi mogla nadaljevati, če ne bi bila enakih ali vsaj zelo podobnih misli.

Z otroki na poroki


Avgusta 2003 sta pred oltar svoja starša pospremila takrat enoletna Liv in petletni Cal. Liv se je skrivala v naročju matere Julianne Moore, Cal pa se je držal očeta Barta Freundlicha. Čeprav je med Julianne in Bartom devet let razlike, pa ju to ni ustavilo.

Sedaj 47-letna igralka je vesela, da jo doma čakata dva otroka in dober mož, ki je po poklicu filmski režiser. Pravi, da je zelo srečna, ker ima dečka in deklico in da se ji po porodu nikakor ni mudilo nazaj na delo. Bolje je biti doma, obkrožen z ljudmi, ki jih imaš rad, dokler se le da.

Ne moti ga, da ima otroke

Ryan Phillipe in Reese Witherspoon sta se razšla.
Ryan Phillipe in Reese Witherspoon sta se razšla.FOTO: Reuters


Tudi Reese Witherspoon, ki se je razšla s svojim možem Ryanom Phillippeom, si je po ločitvi našla mlajšega moškega. Ob sebi si želi imeti Jakea Gyllenhaala, on pa temu ne ugovarja. Čeprav je Reese od njega starejša pet let in ima že dva otroka, 27-letni Jake pravi, da ga to sploh ne moti. Čeprav zlobni jeziki že sikajo nekaj o tem, da se par namerava poročiti, pa zaljubljenca tega še nista potrdila. Kdo ve, morda pa se bo Reese le podala pred oltar …

Če se ob njem počuti dobro in ju zanimajo enake stvari (oba obožujeta otroke), ni razloga, da ne bi bila skupaj. V ljubezni ni važno, če je ljubljena oseba starejša ali mlajša, večja ali manjša, le da v nas zbudi tisto najboljše in da se ob njej ali njem počutimo, kot bi bili nekaj posebnega. Ljubezen ne pozna starostnih meja.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413