Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

FOTO: Vse večja zadnjica, vse manjši bikini

Z.B.
05. 10. 2010 18.15
20

Nicole Austin, bolj znana kot Coco Marie in žena raperja Ice T-ja, slovi po svoji nenavadno oblikovani in veliki zadnjici. In če je nekaterim dano, da se postavljajo z naravno okroglo zadnjico, si jo nekatere dajo povečati. Vse to zgolj z enim ciljem: da bi bile opažene. In Coco to odlično uspeva. Tokrat so jo ujeli na plaži v Miamiju.

Nicole Austin, bolj znana kot Coco Marie in žena raperja Ice T-ja, slovi po svoji nenavadno oblikovani in veliki zadnjici. Odraščala je v Kaliforniji in že kot najstnica postala model za kopalke. Slavo ji je prineslo fotografiranje z Playboy, a verjetno bi kaj kmalu šla v pozabo, če se ne bi odločila za povečanje prsi in zadnjice. In seveda redno skrbela za to, da je njeni oboževalci ne bi pozabili. Nenavadne in včasih že prav bizarne fotografije svoje zadnjice redno objavlja na spletnem socialnem omrežju Twitter. Tokrat so jo opazili v družbi soproga na plaži v Miamiju. Izbor bikinija je bil v slogu: vse večja zadnjica, vse manjši bikini. Majhne oranžne krpice in trakci komajda prekrivajo njene obilne telesne atribute - v veselje paparacov in Cocojinih oboževalcev.

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478