Zadovoljna.si
Petke

Novice

Francoske učne ure zapeljevanja

Z.C.
05. 10. 2012 16.11
1

Za Francozinje je zapeljevanje veliko več kot zgolj to, da moškega odpeljejo med rjuhe. Je slog življenja in obvladovanja sveta. Kot pravi Jamie Cat Callan v svoji knjigi ‘Francozinje ne spijo same’, so Francozinje metafora življenja in lahko tudi drugim ženskam pomagajo, da postane njihovo ljubezensko življenje bolj razburljivo, romantično, privlačno, močno in zadovoljivo. Drage dame, naj se lekcija začne ...

Zapeljevanje
ZapeljevanjeFOTO:
Trenirajte umetnost diskretnosti

Svojemu dragemu ali potencialnemu ljubimcu in tudi soprogu nikar ne razkrijte vseh svojih pustolovščin. V spalnici bodite neukrotljive, zunaj postelje pa prava dama. Ne glede na to, ali imate partnerja ali ne, začnite živeti, kot da vas strast in nepozabno doživetje čakata za vogalom. Pospravite stanovanje, dišeče svečke imejte vselej pri roki in vedno oblecite lepo spodnje perilo. In ne pozabite se depilirati. Zavrzite bele bombažne spodnjice, ki spominjajo na tiste, ki jih je nosila vaša babica, in si privoščite novo, kakovostno spodnje perilo. Kupite po tri pare spodnjic za vsak nedrček in ustvarite komplete.

Zapeljevanje
Zapeljevanje FOTO: Profimedia
Prepustite se ...

Če ste srečno poročeni, načrtujte romantična presenečenja zase in za svojega soproga. In nikar ne pozabite, da se ne smete preveč truditi, enostavno se prepustite in uživajte.
Začnite spoznavati moške v okolju, kjer živite, v družbi prijateljev, v bližnjem lokalu, na večerjah s prijatelji. Postanite samozavestni in privlačni, začnite se oblačiti ženstveno, tako kot to počnejo zaljubljene ženske.

Poudarite svojo lepoto

Nikar ne rušite mostov, razmerje vselej zaključite na prijazen način. Nikoli se ne ve, kdaj vam bo prav prišla ljubezen iz mladih let. Imejte odprte oči in zavedajte se, da je vsak moški lahko potencialni ljubimec. Če pa ni, vam lahko pomaga, da okrepite občutek samospoštovanja in samozaupanja.
Poglejte se v ogledalo in se vprašajte, kaj je vaš največji adut. Vaše oči, prsi, noge? Nato poiščite način, kako ta del telesa poudariti. Morda bi si morali omisliti šal v barvi oči, malce razkriti dekolte, malo močneje naličiti oči, dodati nekaj kapljic parfuma ali ga celo zamenjati. Ustvarite videz, ki bo le vaš, poseben in značilen.

Petke
PetkeFOTO: iStockphoto

Zapeljevanje
Zapeljevanje FOTO: Profimedia

Drugačne in bolj samozavestne

Naredite spisek vaših edinstvenih značilnosti. Na njem so lahko vaš bleščeči nasmeh, ki vsakogar razoroži, goste trepalnice, napeta zadnjica, slikarski talent ali znanje španskega jezika. Nato pripravite seznam pomanjkljivosti, kot so morda prekratki lasje ali ploske prsi. Razmislite o pomanjkljivostih, sprejmite jih in se sprostite. Morda vas prav te posebnosti naredijo lepe. Še lepše pa boste, če jih boste znale poudariti na način, ki bo izžareval, da se imate rade, take kot ste, edinstvene. Poiščite še druge načine, da pokažete, da ste ponosne na to, da ste posebne in edinstvene. Naučite se biti drugačne in samozavestne.

Počutite se dobro v svoji koži

Začnite dan z razkošnim toplim tušem, če pa vam čas dopušča, se potopite v kad tople vode. Kupite dišeča mila, po kopeli pa telo namažite z dišečo vlažilno kremo. Potrudite se porabiti malo manj časa za pričesko, zato pa ga namenite nekoliko več svojemu telesu in koži.
Nikar ne bodite kritične do sebe, bodite raje pozitivne. Po stanovanju se, če je le mogoče, sprehajajte gole, spoznajte svoje telo in počutite se dobro v svoji koži. Privoščite si užitke, saj kot pravijo Francozinje: “Nič ni slabega v tem, da naredimo vse, da se bomo počutile odlično.”  Kot že rečeno, Francozinje so metafora življenja in lahko tudi drugim ženskam pomagajo do tega, da postane njihovo ljubezensko življenje nepozabno.

Če bi rade ugotovile, kakšne zapeljivke ste, izpolnite kviz na nepozabno.si.

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478