Zadovoljna.si
(Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Freemove - prvi izjemno močan Tefalov likalnik brez vrvice

T.M.
2013-04-29 06:00
0

Brezžični predmeti so spremenili naše vsakdanjike na mnogih področjih - od mobilne telefonije, informatike do sesalnikov. V povezavi z likanjem, še vedno ni bilo vse storjeno. Nenehni problem zapletanja električne vrvice, med likanjem. Kdo še ni sanjal o svobodi?

Prednosti novega likalnika Tefal Freemove:

• rezultat likanja je primerljiv s klasičnim likalnikom moči 2400 W in turbo izpustom pare 150 g/ min.;

• konstantno napajanje – namesto da likalnik med likanjem
postavljamo na odlagalno peto, ga odlagamo na napajalno bazo in mu tako zmeraj dovajamo energijo za popoln učinek delovanja;

• dvojni sistem proti kapljanju za preprečevanje vodnih kapljic na tkanini

• ergonomska baza/polnilnik – baza je oblikovana po naravnih
horizontalnih gibih osebe, ki lika, napajalni gumb je
nameščen tako, da se enostavno poda v napajanje likalnika (patentirano), ko ga odložimo na polnilno bazo;

• spremenljiva para na klik - novi sistem izpusta pare na ročici, enostaven za uporabo, zagotavlja večjo učinkovitost.

Likalnik je pripomoček, ki me spremlja vsak dan.

Tudi kadar nisem v ateljeju, so moje aktivnosti precej povezane z oblačili in kadarkoli so z menoj moje kreacije, je prisoten tudi likalnik, ki mi omogoča, da so le- te vedno videti vrhunsko. Likalnik Tefal Freemove je idealen, saj mi omogoča parno likanje, vertikalno likanje in prosto gibanje, brez ovirajoče električne vrvice. In še, nikoli kreacij ne pokapljam z vodo, ki je s svile težko odstranljiva, saj ima dvojno varovanje proti kapljanju.

Maja Štamol, modna oblikovalka

Za več informacij obiščite www.tefal.si

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133