Zadovoljna.si
Juretovi fotografiji ste dali največ glasov.

Novice

Frizerja je osvojil Jure Pirc

Nina Valant
16. 04. 2009 18.59
9

Nagradna igra 'Osvoji frizerja za eno leto' je končana in z novo pričesko – vsak mesec – se bo lahko hvalil Jure Pirc, ki ste mu namenili največ glasov. Že v nedeljo mu bomo izročili nagrado na velikem frizerskem šovu v Portorožu.

Juretovi fotografiji ste dali največ glasov.
Juretovi fotografiji ste dali največ glasov.FOTO:

Jure nam je povedal, da je svojo jutranjo skuštrano fotografijo poslal sam: "Ko sem na spletnem portalu zadovoljna.si zagledal naslov nagradne igre in se seznanil z vsebino, sem v hipu vedel, da je to igra zame. Moji lasje so popolnoma ustrezali vašemu opisu 'skuštranega bitja'. Naslednje jutro je bila prva stvar pred mojim obrazom bliskavica fotoaparata, fotografijo pa je posnela moja bodoča žena. Posnetek sem objavil v upanju, da bom prejel kak glas. Naredil sem nekaj reklame preko elektronske pošte in za moje sodelovanje v igri se je hitro izvedelo."

V nedeljo boste v Portorožu videli, kaj je letos "in" v frizerskem svetu.
V nedeljo boste v Portorožu videli, kaj je letos "in" v frizerskem svetu. FOTO:

Ali je Jure verjel v zmago, glede na to, da so po navadi dekleta bolj pogoste obiskovalke frizerja?

"Z mislijo, da bi moralo nagrado dobiti dekle, se nisem preveč obremenjeval, saj tudi moški redno hodimo k frizerju in skrbimo za svoj zunanji videz. Leto brezplačnega striženja mi bo prišlo zelo prav, še posebej v prihajajočih mesecih, ker se pripravljam na poroko. Čevlji čevljarstva Vodeb in bon Avenije mode pa so le še pika na i. Rad bi se zahvalil vsem svojim prijateljem in prijateljem prijateljev, da so tako številčno glasovali in mi omogočili to nagrado."

Vsi, ki želite izvedeti, kakšni so letošnji frizerski trendi, ste vabljeni v nedeljo na Look & Learn seminar striženja v Portorož. Spoznajte izjemne kreacije najbolj znane frizerske hiše v Španiji, s temperamentom in strastjo edinstvenih umetnin izpod škarij svetovnih mojstrov Daniela in Davida Sáncheza. Po predstavitvah po vsej Evropi se bo največja akademija iz Madrida na povabilo slovenskega frizerja Primoža Keršiča predstavila tudi pri nas v Portorožu. Primož že od malih nog "leti" na nikoli pristriženih krilih navdiha! Kalil se je na najboljših šolah in svetovnih 'valilnicah' talentov, kot so Toni & Guy in Vidal Sasoon. Kot umetniški vodja in promotor sodeluje s svetovno priznano znamko lasne kozmetike Kemon. V izjemno bogati in uspešni karieri je sodeloval s številnimi svetovno priznanimi frizerskimi strokovnjaki, kot so Rizo's, Lungeras, Calo Bay in drugi. Spoznajte enega največjih frizerskih 'kreativcev' pri nas!

SORODNI ČLANKI

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478