Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Gaga mrtvi prijateljici Lini ukradla življenje

Z.M.
16. 03. 2012 14.54
33

Lady Gaga, ki jo danes poznamo kot eno najbolj priljubljenih glasbenic, ni bila vedno tako samozavestna in močna. Preden je zaslovela, je o uspehu sanjala skupaj z najboljšo prijateljico Lino Morgan, ki pa se je leta 2008 vrgla s stolpnice v New Yorku in s tem končala svojo pot do slave. Linina mama trdi, da je Gaga, ki je zaslovela nekaj mesecev po tragični smrti prijateljice, ukradla identiteto njene hčerke, njene ideje in imidž. Stefani Germanotta, kar je pravo ime Lady Gaga, tovrstnih očitkov ne želi komentirati, ob novici, da naj bi posneli film o njenem življenju, preden je zaslovela, pa se je zgrozila, saj ne želi, da ves svet vidi zgodbo o njeni mladosti. Zlobneži pravijo, da jo skrbi predvsem to, da bi ljudje dojeli, da vse bizarne ideje, besedila, pesmi, podoba in koncept Lady Gaga, niso zrasli na njenem zelniku.

Lina Morgana in Stefani Joanne Angelina Germanotta sta bili najboljši prijateljici, najstnici, ki sta sanjali o karieri pevke. Lina je imela izvrsten glas, Stefani pa je pisala odlična besedila, zato je leta 2007 producent Rob Fusari obe dekleti pripeljal v studio v New Jerseyu in ju predstavil kot uspešno kreativno ekipo. Stefani naj bi kot avtorica sodelovala pri pisanju prvega Lininega albuma, ki pa nikoli ni izšel, saj se je leto dni pozneje takrat 19-letna Lina zlomila pod pritiski življenja in se vrgla skozi okno hotelske sobe, ki se je nahajala v desetem nadstropju stolpnice v New Yorku. Njena kariera je bila s tem zaključena, Stefani pa si je mesec dni po smrti prijateljice nadela ime Lady Gaga in začela svoj pohod med zvezde. Nekaj let pozneje se je oglasila Linina mama, ki trdi, da si je vse, kar je Lady Gaga omogočilo slavo, izmislila njena pokojna hči. Stefanie naj bi prevzela njen imidž, način petja in koncept glasbe, ki jo je v nekaj mesecih izstrelila med svetovno najbolj prepoznavne izvajalke. Večina Lininih družinskih članov je prepričanih, da si 19-letnica nikoli ne bi vzela življenja, saj je bila tik pred izdajo svojega prvega albuma, za katerega je trdo delala več let. Okoliščine njene smrti so še vedno nepojasnjene.

Gaga je Linin privid

"Ta ženska je ukradla dušo moje Line!“ je prepričana 41-letna Linina mama Yana Morgana. "Moja hči je imela stil petja in oblačenja, po katerem je zdaj slavna Lady Gaga. Vsak stavek, ki ga Lady Gaga pove, vse je slišala od Line. Gaga razlaga celo, da je odraščala v težkih razmerah – kako težkih, če pa je obiskovala isto šolo kot Nicky Hilton? Če je imel kdo težave v odraščanju, je bila to Lina, ki je iz Rusije prišla z najstniško mamo,“ je bila v intervjuju pred časom razburjena Yana. Podobnega mnenja je tudi Linin nekdanji fant Tyler Schwab, ki je priznal, da je prvič, ko je na televiziji videl Lady Gaga, pomislil, da gleda Lino. "Imela je enak pogled, glas in stil kot Lina in pela je enako glasbo kot Lina. Mislil sem, da je prikazen, da se mi je prikazal njen duh,“ je povedal Schwab. Gaga tovrstnih očitkov še ni komentirala, očitno pa je, da si nikakor ne želi, da bi zgodbo njene mladosti delila z vsem svetom. Govori se namreč, da neimenovana skupina filmarjev pripravlja film o njenem življenju, preden je postala slavna. Poimenovali naj bi ga Fame Monster: The Lady Gaga Story. Pevka je menda besna in ne želi imeti nič s projektom, večina pa misli, da tako čuti zato, ker se boji, da bo svet dojel, da se za vsemi idejami, ki so jo naredile slavo, nikoli ni skrivala ona, temveč njena najboljša prijateljica, ki je svojo pot tragično zaključila pred skoraj 4 leti.

Spremljajte zadovoljna.si na Facebooku

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375