Zadovoljna.si
Nana in Nena

Novice

Gena naj bi brutalno pretepel svojo bivšo ženo

Z. B.
01. 06. 2011 14.58
30

V medijih je odjeknila novica, da naj bi Gena Zeneli brutalno fizično obračunal s svojo zdaj že nekdanjo ženo Nano. Gena sicer zanika, da bi Nano pretepel, in dodaja, da je vse skupaj plod domišljije. Nana se na telefonske klice ne oglaša, na svojem Facebook profilu pa je ženske žrtve nasilja pozvala, naj poiščejo pomoč.

Gena naj bi brutalno napadel Nano.
Gena naj bi brutalno napadel Nano.FOTO: Miro Majcen
Prepir naj bi prerasel v fizično obračunavanje

Neuradno smo zvedeli, da naj bi do napada prišlo, ko sta se zdaj že nekdanja zakonca Zeneli skupaj s sinom in hčerko vračala s Činčeve poroke v Prekmurju. Vir, ki želi ostati anonimen, trdi, da je najhuje to, da naj bi fizično obračunavanje potekalo pred očmi njunih otrok. Prepir, ki naj bi se sprevrgel v grobo fizično obračunavanje, naj bi se začel na bencinski črpalki, nato pa naj bi se napad dogajal na avtocesti in tudi v Ljubljani.

Nana naj bi bila na urgenci

Kot je poročal Požareport naj bi Zenelijeva morala poiskati zdravniško pomoč na urgenci v ljubljanskem kliničnem centru, primer pa naj bi že obravnavala policijska postaja Ljubljana- Moste. Nana Zeneli, ki se na telefonske klice ne oglaša, je na svojem Facebook profilu zapisala, da je "nasilje nad ženskami je kršitev temeljnih človekovih pravic, torej pravice do varnosti, do življenja brez strahu in prisile do telesne integritete. Ženske, ne živite v strahu, poiščite pomoč!"

Nana naj bi pristala v kliničnem centru.
Nana naj bi pristala v kliničnem centru.FOTO: Miro Majcen

'Ta informacija je laž!'

Kaj se je dogajalo oziroma ali je do brutalnega napada resnično prišlo, smo preverili pri Geni, ki nam je dejal, da so informacije o tem, da naj bi se fizično znesel nad svojo sedaj že nekdanjo ženo, laž. ''Ta informacija je čista laž. Prisežem, sami boste videli, da ni res.'' Pravi, da ne ve, kaj se dogaja. ''Ne vem, ali se mi hoče Nana maščevati, ne vem. Težko mi je. Predvsem zaradi otrok.'' Vse trditve, da je Nana zaradi poškodb pristala v Kliničnem centru v Ljubljani, so laži, dodaja. ''Nana se trenutno sooča s svojimi lastnimi notranjimi težavami. Veliko stvari se je nabralo. Ni pa slaba oseba, ampak te ločitve, ne vem, zakaj, noče sprejet.'' Prepričan je, da Nana potrebuje pomoč, a ji sam ne more več pomagati.

Gena pravi, da je vse skupaj laž.
Gena pravi, da je vse skupaj laž. FOTO: Miro Majcen

Konec je!

Gena nam je tik pred ločitvijo, uradno sta ločena od 23. maja, povedal, da sta z Nano dobra prijatelja: ''Ampak če me bo na tak način blatila v medijih, me spravljala v take položaje, ne vem.'' Na vprašanje, ali meni, da je Nana spravila v javnost informacijo o napadu, je Gena odgovoril, da ne razume, kaj se dogaja: ''To ni več Nana, kakršna je bila pred nekaj leti. Jaz sem z Nano končal, najine zveze je konec. Skupaj sva skupaj 15 let, od tega 11 let poročena in to ni malo. Imela sva dobre in slabe čase. Kar pa se dogaja zdaj, res ne vem, kaj to pomeni. Če je Nana to dala v medije, ne razumem, kaj želi s tem doseči.''

Izselil se je

Gena nam je še zaupal, da je trenutno pod hudimi pritiski: ''Tega, kar se mi dogaja zadnjih nekaj mesecev, ne privoščim nikomur. Držim se zaradi otrok.'' Gena se je iz skupnega doma že izselil in je prepričan, da bodo te obtožbe zelo škodile njegovemu delu in ugledu, saj kot koreograf dela tudi z otroki. Pogovor je končal z besedami: ''Resnica vedno zmaga!''

Obžaloval dogodek iz leta 2007

Kot je znano, je Gena Nano fizično napadel leta 2007, takrat je pristala v bolnišnici. V pogovoru za naš portal je obžaloval, da je svojo ženo udaril. Priznal je, da ga je dogodek spremenil in se je iz te žalostne veliko naučil.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399