Zadovoljna.si
Zombie Boy

Novice

Postal je slaven, ker je videti srhljivo

Z.B.
19. 04. 2011 13.55
1

"Kdo je Rick Genest?" so se spraševali obiskovalci modne revije, ki je predstaviljala moško kolekcijo modne hiše Thierry Mugler za jesen in zimo 2011/2012. Roko na srce, večina njegovega imena ta večer še ni poznala in so nanj gledali na način, ki bi si ga sam najbolj želel. V njem so videli zombija.

Sodelovanje z Lady Gaga ga je odneslo med zvezde.
Sodelovanje z Lady Gaga ga je odneslo med zvezde.FOTO: Facebook
26-letni kanadski model Rick Genest si je nadel umetniško ime Zombie Boy. Zahvaljujoč Nicoli Formichettiju, kreativnemu direktorju hiše Thierry Mugler, je bil Rick na njihovi modni reviji zvezda večera, ne glede na to, da so morda nekateri gledali nanj posmehljivo. Poznavalci trdijo, da Rick s svojo pojavo napoveduje revolucijo med moškimi manekeni. Vse se je začelo pred desetimi leti, ko se je Rick zaradi osebnih estetskih vizij odločil 'poslikati' svoje telo na način, da bi bil videti kot zombi. Priznal je, da je bil postopek tetoviranja dolgotrajen, boleč in mukotrpen, a se je očitno vse skupaj izplačalo, saj je postal svetovno znan model.

Odkril ga je fotograf

Zahvaljujoč nekemu fotografu, ki ga je opazil in fotografiral, je mladenič pristal na modni stezi ugledne modne hiše, kmalu pa ga je opazila celo ekscentrična Lady Gaga. Najverjetneje tudi zato, ker je modni oblikovalec Formichetti eden njenih najljubših. Sodelovanje v Gaginem spotu “Born This Way” je nenavadnemu mladeniču odprlo številna vrata. Genest si je telo potetoviral z motivi, ki bi lahko navdušili še najbolj zahtevne ljubitelje srhljivk. Na vsakem njegovem prstu je tetoviran skelet, na ustnicah ima nagnito človeško lobanjo, na prsih in hrbtu koščice in koščke mesa. Z mrtvaškimi tetovažami si je dal prekriti kar 80 odstotkov telesa, katerim delom kože je prizanesel, pa ni želel razkriti.

Slava na Facebooku

Zaradi svoje nenavadne, potetovirane podobe, je Zombie Boy na Facebooku dobil več kot milijon in pol prijateljev. Nekateri mu pravijo 'tetovirano strašilo' in se ne zavedajo, da je ta nenavadni mladenič že prava zvezda. Na Japonskem je zaslovel, ko se je pojavil v tamkajšnji izdaji revije Vogue Homme. Tudi pri tem je sicer imel svoje prste vmes Formichetti, ki je pri tej reviji modni urednik. Zombie Boy je zadovoljen s svojo naglo rastočo slavo, čeprav odkrito prizna, da o tem sploh ni razmišljal, ko je začel svojo avanturo s tetoviranjem. "Vsak naj uživa v tistem, kar ga veseli. Pomembno je le, da se ne drogirate," Zombie Boy sporoča na Facebooku.


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478