Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Gola na poroki

Z.S.
14. 10. 2010 17.20
9

Čeprav je tradicionalna poroka še vedno zelo priljubljena, pa se mnogi pari odločijo, da bo njihov veliki dan nekaj posebnega. Mlada Avstralca sta si tako večno zvestobo obljubila popolnoma gola. Kljub goloti na poroki pa nista osamljen primer. Oglejte si še preostale najbolj bizarne poroke.

Gola pred oltar

Ellie Barton in Phil Hendicott sta si za svoj poročni dan omislila prav posebna oblačila. Namesto klasičnega smokinga in bele obleke sta se pojavila v oblačilih, ki jima jih je podarila mati narava – bila sta gola! Svoje mednožje si je nevesta Ellie po obredu zakrila s čipkastimi tangicami in si okrasila bradavičke, medtem ko je ženin Phil za svoje premoženje uporabil kar klobuk. Poročna slovesnost je bila zgodaj zjutraj, preko radia pa je bizarni par spremljalo na tisoče Avstralcev.

Skok z elastiko za večno ljubezen

V Belgiji sta si mladoporočenca omislila poroko v zraku. Jeroen in Sandra Kippers sta dvajset najbližjih svatov povabila, da se jima pridružijo na ceremoniji, ki se je odvijala 50 metrov od tal in je vključevala tudi bungee-jumping. Po slavnostnem poljubu sta zakonca skočila z elastiko, potrdila svojo ljubezen in se napolnila z adrenalinom.

Rekordna vlečka

Nevesta iz Kitajske je lastnica prav posebnega rekorda. Njena vlečka je v dolžino merila več kot 200 metrov in bila težka skoraj 100 kilogramov. Ta posebna fotografija je nastala pred hotelom v Guangzhou, kjer sta zakonca nadaljevala svoje slavje.

Poročena med čevlji

Strastna nakupovalka čevljev Drew Ellis je svoj najlepši dan preživela v trgovini, ki jo osrečuje. Tako je namreč povedala navdušena nevesta, ki se je poročila med čevlji. Oblečena je bila v dolgo belo obleko iz šifona, imela pa je še visoke črne rokavice in zelene sandale. V trgovini pa so za svojo redno stranko razgrnili rdečo preprogo in postavili s cvetjem prepleten obok.  .

Letna plača za cvetje

Le redko katera nevesta se lahko pohvali s partnerjem, ki bi zaradi njenega zadovoljstva bil pripravljen odšteti celotno letno plačo. Xiao Wang je svojo boljšo polovico na poročni dan presenetil z 99.999 rdečimi vrtnicami, ki so bile nameščene na trideset avtomobilov. „Spomnil sem se, da Liu (nevesta) obožuje te rože in tako je ideja kar rasla in rasla. Trud je bil poplačan, ko sem zagledal njen obraz in veselje.“

Poroka v mrtvašnici

Obupana zaročenka, ki je tik pred poroko izgubila svojo ljubezen Kevina, ki je bil ubit v napadu ulične sekte med svojo službo, se je odločila, da ji smrt ne bo preprečila poroke. 'Poroka', ki je vključevala le najožje sorodnike, se je odvijala v mrtvašnici, kjer je Michelle svojemu možu nataknila prstan in ga pospremila k večnemu počitku.

Morski psi namesto družic

April Pignataro in Michael Curry sta se odločila za podvodno poroko. Na kraj zaprisege, Atlantis Marine World, ki je v New Yorku, sta prispela oblečena v tradicionalna poročna oblačila, ki sta jih kmalu zamenjala za bel in črn neopren. Okoli varnostne kletke so plavali morski psi in druge nevarne ribe, medtem ko sta si zaročenca obljubila večno zvestobo in si izmenjala prstana. Nevesta je v ekstremno poroko le s težavo prepričala svojo mamo, ki je kasneje povedala, da je April že od nekdaj posebno dekle, ki obožuje drugačnost.

Kolo namesto limuzine

Če želite preživeti razgiban poročni dan, si omislite poroko s kolesi. Mlad par si je večno zvestobo obljubil med vožnjo skozi mesto, spremljali so ju seveda tudi svatje, ki seveda niso smeli pozabiti na ustrezno prevozno sredstvo – kolo.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478