Zadovoljna.si
Carlina prva fotografija je dosegla vrednost 76 tisoč evrov.

Novice

Gola prva dama

A.Ž.
02. 06. 2009 19.00
5

Carla Bruni velja za eno izmed najlepših prvih dam na svetu, zato so njene gole fotografije še toliko bolj občudovane. Po lanskoletni uspešni dražbi prve fotografije pa se je gola Carla pojavila tudi v postelji.

Carlina prva fotografija je dosegla vrednost 76 tisoč evrov.
Carlina prva fotografija je dosegla vrednost 76 tisoč evrov.FOTO:
Sarkozy je zelo jasno dal vedeti, da ga gole fotografije ne motijo, saj so v meji dobrega okusa. Carla je krasna ženska, ki se je včasih ukvarjala z manekenstvom in je pozirala zgolj v umetniške namene. Sarkozyjev sodelavecAprila 2008 je dražbena hiša Christie's prodala več kot deset let staro črno-belo umetniško fotografijo nekdanje manekenke in soproge francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja. Slika priznanega fotografa Michela Comte je z začetne cene 2500 evrov poskočila na kar 76 tisoč evrov. In ko so že vsi mislili, da je Carlinih golih fotografij konec, je svet obkrožila novica, da se bo že junija začela nova dražba. Fotografijo z naslovom Carla v postelji je naredila znana fotografinja Pamela Hanson, na njej pa predsednikova žena gola leži na postelji in si zakriva le najbolj intimen del telesa. Njena začetna cena naj bi bila približno 3300 evrov, tovrstnih fotografij pa naj bi bilo deset. Prav zagotovo se bo cena pred prodajo še nekajkrat močno povišala, saj se nihče ne bi branil gole predsednikove žene, čeprav le na sliki.

Francoska prva dama je že ob prvi dražbi njene gole fotografije izrazila žalost in razočaranje, saj si ni želela, da bi se fotografije iz časov, ko se je še aktivno ukvarjala z manekenstvom, znašle pred očmi javnosti, vendar dražbe vseeno ni mogla preprečiti. Morda je na to vplivalo dejstvo, da se Sarkozy s fotografijami ne ubada, saj so po njegovih besedah dovolj estetske in v meji dobrega okusa.

Carla je na fotografijah dokazala, da njena lepota ne pozna meja.
Carla je na fotografijah dokazala, da njena lepota ne pozna meja.FOTO:

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493