Zadovoljna.si
Lep z in brez obleke

Novice

Goli zvezdniki na ogled

T.M.
27. 05. 2010 15.00
19

Vse več znanih se odloča za golo poziranje profesionalnim fotografom. Tisti bolj zadržani, ki skrivajo svojo moškost, pa so vroča tarča paparacev, ki se trudijo, da bi jih ujeli brez obleke in v kočljivih okoliščinah.

Lep z in brez obleke
Lep z in brez oblekeFOTO:


Zvezdniki na vseh področjih ustvarjanja pogosto burijo domišljijo oboževalk, s kakšnimi opolzkimi fotografijami. Nekateri so se odločili, da se izognejo nezaželenim objavam svojih razgaljenih slik, zato se pred fotografe postavijo kar sami. In to povsem brez obleke, odeti le v lastno kožo in dlake. Najbolj pogumni so si drznili pokazati vse svojo premoženje, drugi pa so malce bolj zadržani in so z rokami pokrili svojega korenjaka.

Mladi pevec ne navdušuje le s svojim glasom, ampak tudi s stasom.
Mladi pevec ne navdušuje le s svojim glasom, ampak tudi s stasom. FOTO:
Ko zvezda požre besedo

Med slednjimi je priljubljeni angleški pevec, ki dosledno skrbi za svoje mlado telo. "Ko sem bil še v srednji šoli, sem bil skoraj vsak dan v fitnesu, in ko sem začel z glasbeno kariero, je postala moja skrb za telo še toliko večja. Pred leti sem izjavil, da se nikoli v življenju ne bi slikal gol, pa če bi mi ponudili milijon funtov. Očitno sem požrl svoje besede, a tega niti za trenutek ne obžalujem. V bistvu je šlo za dobrodelno akcijo, v kateri sem lahko z goloto pomagal ljudem z rakavimi obolenji. Odločitev je bila sila enostavna, saj je moj dober prijatelj v poznih najstniških letih ugotovil, da ima raka na modih. Moram pa priznati, da sem imel pri samih pripravah na poziranje nemalo težav z dlakami. Naročili so mi, naj se depiliram, a sem na srečo ubral bistveno lažjo in manj brutalno pot. Uporabil sem depilacijsko kremo in čez nekaj minut sem dlake preprosto spral z mlačno vodo," razkrije vtise 25-letni pevec.
 

Ujet sredi slačilnice

Seksi temnopolti nogometaš Charlton Cole je že imel izkušnjo z golim poziranjem. Vendar ne po lastni volji, ampak ga je povsem golega ujel neki nogometni oboževalec. "Bil sem v slačilnici, ko je vanjo privršal neki mlajši moški. Sredi slačilnice sem stal brez obleke, tako da me je nepridiprav videl v adamovem kostumu. Bilo mi je neprijetno, zato sem pograbil prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, in to je bila žoga. Z njo sem zakril svoj penis, njega pa so naposled le spravili iz slačilnice. Tokrat sem si mednožje zakril kar z rokami in moram priznati, da sem dobil veliko ženskih sporočil, ki so me okarale, češ da sem najboljši del svojega telesa pokril," se pohvali privlačni športnik.

Z rokami je komaj pokril svoj ponos.
Z rokami je komaj pokril svoj ponos.FOTO:

 

Moški se morajo pogosteje otipavati

Boksarski zvezdnik David Haye se je prav tako razgalil v dobrodelne namene, saj mu še vedno ni jasno, kako so lahko moški tako brezbrižni. "Ne razumem, da si fantje ne pregledujejo svojih mod in penisa bolj pogosto. Tako kot ženske pazijo na svoje dojke, moramo moški na moda. Sam sem zelo pozoren na telo in intimne predele. Golota me nikoli ni spravljala v zadrego, saj sem že pri 20 poziral za številne modne znamke. Med drugimi me je k sodelovanju povabil Armani in mi ponudil odlično kampanjo. Sicer priznam, da trenutno nisem v najboljši telesni formi, od desetih točk bi si dal šest in pol. Vendar ko je na vrsti borba v ringu, takrat moram biti čista desetka," poudari aktualni svetovni prvak v težki boksarski kategoriji.

30-letni boksarski prvak nima predsodkov glede golote.
30-letni boksarski prvak nima predsodkov glede golote.FOTO:

 

Lepi in goli

Naravnost šokirane so bile oboževalke enega najlepših Zemljanov, ko so zasledile njegove gole fotografije. Končno se je razkrila ena največjih ugank vseh časov: Kakšnega ima Brad Pitt?! V spuščenem stanju je videti povsem normalne velikosti, v erekciji pa so ga videle in občutile le izbrane dame. Konkurenco med najlepšimi golimi zvezdniki mu nedvomno dela mladi maneken Chris Salvatore, ki je odvrgel krpice in na ogled ponudil svoje bogastvo. Vsekakor si dekleta lahko odpočijejo svoje oči na lepotcih, moški pa dobijo navdih za obisk fitnesa. Vendar brez skrbi, dejstvo je, da smo pod obleko vsi goli in velikost korenjaka bojda sploh ni tako pomembna. Bistveno je, da se v svoji koži dobro počutite, pa čeprav niste videti kot postavni igralci ali športniki.

Maneken, ki brez težav pokaže svoje 'orodje'.
Maneken, ki brez težav pokaže svoje 'orodje'.FOTO:

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413