Zadovoljna.si
Jani in Teja sta ljubezen našla na snemanju oddaje.

Novice

Teja je noseča in poročila se bova!

Z.M.
14. 12. 2012 11.14
207

Jani in Teja sta se spoznala med snemanjem resničnostnega šova Gostilna išče šefa in nista mogla zanikati iskric, ki so se že od začetka kresale med njima. Danes svoje ljubezni ne skrivata več, Jani je v enem od intervjujev izjavil celo, da je Teja noseča in da se bosta kmalu poročila.

Jani in Teja sta ljubezen našla na snemanju oddaje.
Jani in Teja sta ljubezen našla na snemanju oddaje.FOTO: Aljoša Kravanja

29-letni Jani Jugovič in 29-letna Teja Perjet sta se spoznala na snemanju resničnostne oddaje Gostilna išče šefa in se takoj ujela. Simpatija je hitro prerasla v ljubezen, ki je postala središče pozornosti slovenskih medijev.

Teja in Jani ne verjameta v poroko.
Teja in Jani ne verjameta v poroko. FOTO: POP TV

Zaljubljenca predstavniki sedme sile spremljajo na vsakem koraku, vse zanima, kakšni so njuni načrti za prihodnost, zato je Janijeva izjava, da je Teja noseča in da se bosta poročila, povzročila veliko zanimanja. Ampak resnica je drugačna, nam je povedal Jani in svoj izjavo pojasnil: "Kar naprej dobivam ena in ista vprašanja. Kako sta s Tejo? Kako sta s Tejo? Zato mi je počil film in sem enemu od novinarjev odgovoril, da je Teja noseča in da se bova poročila."  Dodal je, da je šlo za šalo, a so jo nekateri vzeli zelo resno.

Ne verjameta v poroko

Parček je zaljubljen do ušes, a o poroki ne razmišlja. "V poroki ne vidiva neke poante. Če se imata dva rada, se imata lahko rada tudi brez papirja. Poroke zato v najini prihodnosti ne vidim," nam je razložil 29-letni kuhar. Priznal je, da sta oba s Tejo družinska človeka in če bo šlo med njima vse tako naprej kot v tem trenutku, bosta v prihodnosti imela otroka. Trenutno uživata v družbi drug drugega, Jani pa se želi tudi malce spočiti, preden se vrne na delo. "V načrtu sem imel, da bi si v tem tednu vzel čas zase, a za zdaj mi to ne uspeva najbolje. Z vseh strani dobivam ponudbe za kuhanje in različne promocije, v prihodnjem tednu pa bom zaključil priprave na kuharske tečaje, s katerimi bom začel čez približno 14 dni. Čakam tudi, da se Bine vrne z dopusta, da dorečeva, kakšne so možnosti za morebitno sodelovanje, skratka veliko se dogaja," nam je še zaupal Jani.

29-letnik v prihodnosti ne izključuje povečanja družine.
29-letnik v prihodnosti ne izključuje povečanja družine.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (207)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399