Zadovoljna.si
Jani in Teja

Novice

Gostilna: Teja in Jani noč preživela skupaj

T. G.
21. 11. 2012 14.48
212

Sinoči so gledalci oddaje Gostilna išče šefa poslali domov Janija, ki pa se je medtem že vrnil v oddajo, potem ko mu je svoje mesto odstopil Rok. Med tem časom sta se Teja in Jani, ki že v Gostilni nista mogla skrivati medsebojne naklonjenosti, srečala in si priznala, da sta zaljubljena.

Teja in Jani sta se dobila po oddaji.
Teja in Jani sta se dobila po oddaji.FOTO:
Kaže, da so čustva med Tejo in Janijem res močna, saj sta se sestala kmalu po tem, ko se je končala ponedeljkova oddaja v živo Gostilna išče šefa. ''Skupaj sva preživela del noči in videla sva se ponovno danes zgodaj dopoldan,'' pripoveduje 29-letna Kranjčanka. ''Lahko ponovim, da sem zaljubljena. Za zdaj ne morem komentirati, ali sva par ali ne, sva Jani in Teja.'' Že ko sta bila v Gostilni, se je ugibalo, kaj se dogaja pod odejo, a je Teja kategorično zanikala, da bi se kar koli zgodilo. Tudi za sinočnje srečanje z Janijem dejala, da se ni zgodilo nič, da sta se pač dobila, ker sta se želela videti.
Teja je komaj čakala, da vidi Janija.
Teja je komaj čakala, da vidi Janija. FOTO: Miro Majcen

Jani je zaljubljen

Jani je že Branku povedal, da je v nekdanjo sotekmovalko zaljubljen. Po Tejinih besedah ji je to ponovil tudi takrat, ko sta se videla zunaj Gostilne. Med njunim kratkim snidenjem nista delala načrtov za prihodnost in bosta videla, kako bo, ko se Jani vrne iz Gostilne.

Čas za spremembe

Teja je dokončno končala svoje razmerje s fantom, s katerim sta bila skupaj 12 let. Kot je povedala, si tudi na poklicnem področju želi spremembe, zato bo pustila službo, v kateri je bila do zdaj.

Rok je odstopil in dal možnost Janiju

Šef Bine je na jutranjem sestanku poudaril, da si želi znanje predajati tistim, ki si resnično želijo postati šefi gostilne. Rok je stal za svojimi besedami in se odločil za odstop. Svoje mesto pa je odstopil Janiju, ki se je že vrnil v Gostilno.

Dogajanje v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa spremljajte na gostilna.voyo.si.

KOMENTARJI (212)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413