Zadovoljna.si
Fotografije_Teja_profi - 3

Novice

Gostilna: Teja – od misice do kuharice

Z.M.
22. 10. 2012 12.25
90

29-letna udeleženka resničnostnega šova Teja Perjet ni novinka v svetu zabave. Postavna svetlolaska se je namreč preizkusila tudi na modnih brveh in na lepotnih tekmovanjih. Pojavila se je celo v priljubljeni moški reviji. Poglejte njene fotografije iz preteklosti!

Fotografije_Teja_osebne - 4
Fotografije_Teja_osebne - 4 FOTO: osebni arhiv
Leta 2004 se je uvrstila v finale izbora za miss Slovenije. (Tejo najdete v spodnji vrsti- druga z desne)
Leta 2004 se je uvrstila v finale izbora za miss Slovenije. (Tejo najdete v spodnji vrsti- druga z desne)FOTO: POP TV

 Teja Perjet ni šolana kuharica, zato pa pravi, da je hrana njeno življenje, kuhanje pa eden njenih najljubših konjičkov. 29-letna Kranjčanka nam je že na začetku delovala znana, zdaj tudi vemo, kje smo jo že videli. Pred devetimi leti je Teja kot 18-letnica na prvem izboru za miss športa osvojila mesto druge spremljevalke, nato pa je leto kasneje poskusila srečo tudi na tekmovanju za miss Slovenije, kjer se je uvrstila v finale.

Zapeljiva zajčica

Teja ima tudi v gostilni moške oboževalce, popolnoma pa je omrežila sotekmovalca Janija, ki ne skriva, da bi s svetlolasko preživljal čas še kje drugje, ne le v kuhinji. Kranjčanka se zaveda svojih čarov, pred leti pa jih je s pridom izkoristila tudi kot ena od zajčic, ki so spremljale pornofila Maxa Modica.

Življenje zajema z veliko žlico

Kot kuharica se Teja sicer še ni dokazala, prejšnji teden ji je celo grozila izločitev, a ji je uspelo premagati 23-letno Špelo, nekdanjo športnico, ki je pred leti odkrila svojo novo strast – kuhanje. Teja je sicer diplomirana ekonomistka, življenje pa rada zajema z veliko žlico, kot pravi sama. "Včasih se bojim, da ne bom dosegla vsega, kar želim, bom pa vsekakor poskusila. Najhuje bi mi bilo, da bi si kadar koli v prihodnosti očitala, da si nisem upala," je zapisala v svoji predstavitvi, sodeč po zgoraj napisanem, pa izzivov res ne izbira, ampak se jim v danem trenutku preprosto prepusti.

Spremljajte tekmovalce šova Gostilna išče šefa v živo na gostilna.voyo.si.

KOMENTARJI (90)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413