Zadovoljna.si
Lara Stone

Novice

'Grda' manekenka zasluži ogromno denarja

Z.K.
26. 09. 2011 12.59
15

Uspešna nizozemska manekenka Lara Stone, ki slovi po svojem nenavadnem videzu, pravi, da se težko spopada s pogostimi komentarji, češ da je grda. V začetku kariere so jo modni oblikovalci označevali za debelo, čeprav nosi oblačila s konfekcijsko številko 36. Zanimivo je, da je kljub vsemu izjemno uspešna manekenka in celo obraz modnih hiš, kot sta Calvin Klein in Givenchy. Pred kratkim je za revijo GQ posnela izzivalne fotografije, in čeprav jo je revija razglasila za žensko leta, Nizozemka odkrito prizna: "Zlobni komentarji na internetnih forumih, v katerih so ljudje pisali, da sem grda, so dodobra porušili mojo samozavest."

Lara je priznala, da jo je strah mlajše konkurence.
Lara je priznala, da jo je strah mlajše konkurence.FOTO:

Zlobni komentarji jo prizadanejo

178 centimetrov visoka plavolaska Lara Stone se je nedavno razgalila za moško revijo GQ, kjer se zakriva le s krznom. S svojim telesom buri moško domišljijo, nekateri pa menijo, da manekenka še zdaleč ni lepotica. Prepoznavna je predvsem po svojem lepem telesu z oblinami, ki so v svetu mode redkost. Zaradi konfekcijske številke 36 jo modni oblikovalci in manekenke pogosto zmerjajo, da je debela. Poleg zlobnih komentarjev na račun njene teže pa so vse pogostejši tudi tisti, ki o 27-letni plavolaski pravijo, da je neverjetno grda. "Včasih imam slab dan in zelo me prizadane, ko kdo reče, da sem grozljivo grda ter da zraven mene ne bi spustil niti psa,“ prizna Lara.

Lara Stone
Lara Stone FOTO:

Nenavaden videz ji je prinesel uspeh

Lara je videti privlačno in hkrati androgeno, ima polne ustnice, ki spominjajo na Brigitte Bardot, njene obrazne poteze pa so ostre kot pri Grace Jones. Mnoge zmoti njen razmak med zobmi, ki pokvari njen simetrični videz, hkrati pa jo naredi posebno. "Vsakič, ko obiščem zobozdravnika, mi ta pravi, da moram popraviti razmak, jaz pa mu odgovorim, da na račun mojega razmaka lahko plačujem njegovo delo,“ v šali pove Lara.


Se ji obeta igralska kariera?

Čeprav ima Nizozemka uspešno manekensko kariero, razmišlja tudi o igralskem poklicu. Lani maja je stopila v zakonski jarem z angleškim komedijantom in igralcem Davidom Willamsom. Morda bo šla po stopinjah postavne lepotice, nekdanje manekenke in igralke Elizabeth Hurley, ki se je v začetku svoje kariere pojavila v filmu Austin Powers. Govori se, da naj bi prav Lara nastopila v četrtem delu istoimenskega filma.

Lara je srečno poročena z britanskim komedijantom Williamom.
Lara je srečno poročena z britanskim komedijantom Williamom.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413