Zadovoljna.si
Ruby Rubacuori

Novice

VIDEO: 'Hard core' Berlusconijeve najstnice

Z. T./U.F.
07. 11. 2010 20.36
8

Dekle, zaradi katerega se je italijanski premier Silvio Berlusconi znova znašel sredi pravega seksualnega škandala, ima kljub svojim mladim letom za sabo precej burno preteklost. Pisec nekega italijanskega bloga je tako našel posnetek, na katerem še najstnica Ruby v neki diskoteki uprizarja pravi erotični ples.

Je bila na Berlusconijevih razvratnih zabavah tudi Noemi Letizia?
Je bila na Berlusconijevih razvratnih zabavah tudi Noemi Letizia?FOTO: X17ONLINE.COM

Ruby brez meja

''V moj dom vstopijo samo ugledni ljudje,“ je pred dnevi dejal italijanski premier Silvio Berlusconi, ko se je zagovarjal zaradi očitkov, da je imel neprimerne odnose z Ruby Rubacuori, danes 18-letnico maroškega rodu. Očitno si je Karima, tako je namreč Ruby v resnici ime, prislužila "vstopnico" za obisk ene od Berlusconijevih vil. Sedaj je na dan prišel posnetek, ki prikazuje lepotičko med šovom v neki diskoteki v Genovi. Gre za pravi "hard core" ples, saj se diskoteka, v kateri je nastopala, oglašuje kot najbolj vroča v mestu.

V diskoteki je uprizarjala prave "hard core" šove.
V diskoteki je uprizarjala prave "hard core" šove.FOTO: YouTube

Tudi Noemi?

Sicer pa vsak dan v javnost pricurljajo nove podrobnosti, tako naj bi Ruby tožilcem, ki zaradi suma o napeljevanju k prostituciji preiskujejo tri moške, povedala, da se je ene od zabav v Berlusconijevi vili v Arcoru udeležila razvpita Noemi Letizia. Poleg nje naj bi bile prisotne tudi dve ministrici, televizijske lepotičke in voditeljice. Samo z izbrankami pa naj bi se premier šel bunga bunga, seksualno prakso, ki naj bi jo Berlusconiju zaupal libijski voditelj Gadafi.

Stene imajo ušesa

Znano je tudi, da je nedavno nekdo skušal iz tožilčevih omar ukrasti spise o zadevi Ruby. A ti spisi so strogo varovani, nimajo kopij in jih hranijo v sefih, pravzaprav se selijo iz sefa v sef, da ne bi prišli v neprave roke. Toda očitno med temi selitvami spisi "puščajo sledi" in informacije, ki bi morale ostati za stenami tožilstva, že lep čas kapljajo na dan.

Ruby Rubacuori
Ruby Rubacuori FOTO: YouTube
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471