Zadovoljna.si
Nana Zeneli

Novice

Heker pokopal Nano

M.V.
13. 07. 2011 11.23
65

Nana Zeneli, ki se trenutno trudi, da bi oprala svoje ime po obrekovanju raperja Trileja, se poleg tegob v resničnem svetu s težavami spopada tudi v virtualnih sferah. V njen Facebook profil je vdrl nepridiprav in objavil, da se je Nana za vedno poslovila od tega krutega sveta. Prijatelji 38-letnice so zagnali paniko, kar nekaj pa jih je bilo mnenja, da je status napisala Nana sama, da bi s tem pritegnila pozornost.

Komu se je tako močno zamerila Nana, da jo je virtualno pokopal?
Komu se je tako močno zamerila Nana, da jo je virtualno pokopal?FOTO: Aljoša Kravanja

"Z veliko žalostjo sporočam, da je Nanči za vedno zapustila ta kruti svet. Sožalje izrekam njeni družini in naj počiva v miru,“ je v ponedeljek pisalo na profilu Nane Zeneli, 38-letnice, ki se trenutno bori proti govoricam, da je bila v strastnem razmerju z 18-letnim raperjem Milošem Trivkovićem -Trilejem. Pod alarmantnim statusom svetlolase estradnice so se usuli komentarji zaskrbljenih Naninih spletnih prijateljev, našli pa so se tudi taki, ki so menili, da želi Nana s tovrstnim pisanjem le pritegniti pozornost.

Status o domnevni smrti Nane je razburil njene spletne prijatelje.
Status o domnevni smrti Nane je razburil njene spletne prijatelje.FOTO: Facebook

Za zmedo je kriv heker

Po dobri uri se je komentarjem pridružil tudi Nanin sin Geni in maminim prijateljem razložil, da je v njen profil vdrl heker in objavil ta bizarni status. To je že drugič v zadnjih dveh tednih, da ima Nana težave z internetnimi vsiljivci. Prvič je neznani heker vdrl v njen Gmail in Facebook profil, zato se je Nana bala, da bo v javnost prišlo kakšno od njenih zasebnih elektronskih sporočil, drugič pa je nepridiprav svetlolasko kar pokopal! Podobne težave je imel tudi Nanin nekdanji mož Gena, ki mu je heker, potem ko je vdrl v njegov Facebook profil, izbrisal kar nekaj prijateljev. Družina Zeneli gre očitno v nos nekomu, ki se dobro znajde v računalniškem svetu in se je odločil, da se bo malce poigral z virtualno usodo nekdanjih zakoncev.

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413