Zadovoljna.si
Adolf Hitler in Eva Braun

Novice

Bizarno! Hitlerjevi vojaki so morali seksati z arijskimi napihljivimi lutkami

Z.N.
2011-07-14 15:25
3

Med raziskovanjem preteklosti legendarne punčke Barbie, so prišli do nenavadne ugotovitve: nemški diktator Adolf Hitler naj bi med vojno ukazal izdelavo seks lutke za svoje vojake. Na ta način je želel preprečiti, da bi nemški vojaki spolno občevali z 'nečistimi' prostitutkami.

Adolf Hitler naj bi naročil izdelavo tako imenovanih seks lutk, da njegovi vojaki ne bi občevali s francoskimi prostitutkam, od katerih bi se lahko nalezli različnih spolno prenosljivih bolezni, poleg tega pa bi bili, če bi imeli seks lutke vselej pri roki, po Hitlerjevem mnenju bolj osredotočeni na boj.

Himmlerjeve besede so mu dale misliti

Skrivnostni Hitlerjev projekt, imenovan projekt Borghild, je odkril Greame Donald med raziskovanjem zgodovine Barbie lutke. Začetki projekta segajo v leto 1940, ko je poveljnik SS enot Henrich Himmler zapisal, da je "največja nevarnost za vojake v Parizu razširjenost in nenadzorovana razširjenost kurb, ki svoje kliente iščejo v lokalih, plesih dvoranah in drugod".

Z lutkami bi zaščitil vojake

"Naša dolžnost je zaščititi vojake pred širjenjem nevarnih bolezni, ki bi se jih lahko nalezli med kratkimi avanturami," je zapisal v enem svojih zapiskov. In to je bil tudi povod, da je dal Hitler izdelati seks lutke, ki so bile tako drobne, da so jih lahko vojaki nosili s seboj. Hitler ni odstopal od svojih načel – lutke so bile izdelane kot svetlolaske z modrimi očmi – kot pripadnice arijske rase, torej, bile pa naj bi del obvezne vojakove opreme. Napihljive lutke so bile izdelane iz silikona, imenovali pa so jih genoidi. Himmler je bil nad lutkami tako navdušen, da jih je za svojo enoto naročil 50.

Hitlerjeva seksualnost

Hitler naj bi bil sicer spolno precej zavrt. Imel naj bi le eno modo, nekateri zgodovinarji namigujejo, da je bil homoseksualec, drugi da je bil biseksualec, tretji ga označujejo celo za aseksualno bitje. Hitler naj bi med drugim spolno občeval s svojo nečakinjo Geli, ki je samomor storila pri komaj 23 letih. V postelji naj bi imel precej nenavadne želje, Geli pa naj bi silil celo v iztrebljanje in uriniranje po njem. Ukaz za izdelavo seks lutk naj zato sploh ne bi bila tako presenetljiva poteza za perverzneža, kakršen je bil Hitler. Glede na to,da ga je pri 16 letih v ljubezni močno razočaralo dekle Stefanie Isak, za katero je verjel, da je bila židovskih korenin, pa niti ne tako nenavadno, da so bile še lutke izdelane kot arijke - s svetlimi lasmi, modrimi očmi, svetle polti z bujnim oprsjem in ustnicami.

Vojaki so se lutk sramovali

Projekt izdelave lutk za vojake je v roku dveh let propadel, saj so se vojaki bali, da bi jih nasprotniki, če bi jih zajeli, zasmehovali zaradi lutk. Dokaze o obstoju lutk naj bi nato uničili med bombnim napadom v Dresdnu, piše Donald v svoji knjigi.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 135