Zadovoljna.si
Vin Diesel

Novice

Paparaci ujeli slavnega igralca z neznano Italijanko

Z.B.
08. 05. 2011 09.20
8

Paloma Jimenez zagotovo ne bo najbolj navdušena ob pogledu na 'vroče' fotografije, ki so nastale med obiskom njene boljše polovice, igralca Vina Diesela v Rimu, kjer si je privoščil divjo noč. Vin, ki se je v zadnjih dneh mudil v italijanski prestolnici zaradi promocije svojega najnovejšega filma Hitri in drzni 5 (Fast and Furious), si je privoščil rimsko 'sladko življenje' v pravem pomenu besede.

Vin Diesel
Vin DieselFOTO: Reuters
43-letni ameriški igralec Vin Diesel, s pravim imenom Mark Vincent Sinclair III., si je v Rimu privoščil zabavo, ki bo najverjetneje močno razjezila njegovo partnerico Palomo Jimenez. Zvezdnik je skupaj s kolegom Tyresejem Gibsonom obiskal enega od rimskih nočnih lokalov in v družbi lepih deklet preživel pestro noč, v znamenju erotičnih plesov, otipavanja in objemanja. Še posebej se je osredotočil na prsato blondinko, ki se je ves čas vrtela okoli njega. V jutranjih urah se je Vin s kolegom odpeljal v luksuznem avtomobilu v noč, a jima je sledil še en avto, poln deklet, s katerimi sta se ta večer zabavala v lokalu.

Vin Diesel
Vin Diesel FOTO: Reuters

Znan po akcijskih vlogah

Vin Diesel se je v Rimu mudil zaradi promocije filma Hitri in drzni 5. Poznavalci pravijo, da gre za eno najbolj pričakovanih akcijskih kriminalk letos. Film se je med oboževalci hitrih avtomobilov in drznih akcij zasidral že leta 2001, ko je na velika platna prišel prvi del. Mišičasti igralec naj bi tudi tokrat dokazal, da je nepremagljiv in neustrašen. Vin je debitiral kot igralec s 17 leti v gledališču na Broadwayu. Leta 1994 je režiral svoj prvi kratkometražni film Multifacial, ki so ga leto kasneje predstavili na kanskem festivalu. Prvencu je sledila nizkoproračunska urbana drama Strays, ki jo je zopet režiral, produciral in v njej odigral glavno vlogo. Prikazana je bila leta 1997 na Sundance Film Festivalu. Prav film Multifacial je spodbudil znanega režiserja Stevena Spielberga, da ga je izbral za vlogo Caparza v legendarnem filmu Reševanje vojaka Ryana, ki je Vinu prinesel svetovno slavo in odprl vrata v Hollywood.

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478