Zadovoljna.si
Nebesni znaki

Novice

HOROSKOP 2012

Z.M.
28. 12. 2011 13.36
0

Se morda sprašujete, kaj vam bo prineslo leto 2012. Nekateri astrologi so prepričani, da nas prihodnje leto po majevskem koledarju čaka konec sveta, a na srečo so to še vedno le domneve določenih posameznikov. Svetujemo vam, da se osredotočite na svoje življenje in glede na svoje nebesno znamenje ugotovite, kako lahko v letu 2012 doživite najlepše, kar lahko ponudi življenje. A ne pozabite, kljub ugodnim zvezdam se brez muje še čevelj ne obuje ...

Kozorogi bodo v letu 2012 iskali notranji mir.
Kozorogi bodo v letu 2012 iskali notranji mir.FOTO:

Oven

Prihodnje leto bo za vse, rojene v znaku ovna, namenjeno počitku in obnavljanju. Pozabite na vse, kar se vam je zgodilo v preteklem letu, in se osredotočite na prihodnost. Posvetite se odnosom, ki se vam zdijo vredni truda, in poskrbite, da jih boste dovolj cenili. Tako boste najbolje izkoristili prihodnje leto.

Bik

Leto 2012 bo za bike ugodno predvsem na delovnem in družinskem področju. Spremembe, ki so se za vas začele v letu 2011, bodo v prihodnjih mesecih začele kazati svoje zobe, zato je čas, da načrtujete prihodnji korak. Nadaljujte pomembna opravila, stvari se lotite s pravo mero natančnosti in previdnosti.

Dvojčka

2012 bo vsekakor leto sprememb za dvojčke. V prihodnjem letu boste iskali globlji pomen v stvareh okoli sebe, posvetili se boste intimnim odnosom, iz katerih se boste tudi največ naučili. Polno motivirani vstopate v novo leto, kar se bo poznalo na vseh področjih vašega življenja.

Rak

Beseda, ki bo v letu 2012 najbolj zaznamovala ljudi, rojene v znamenju raka, je nedvomno sprememba. Ugotovili boste, da se stvari spreminjajo in razvijajo tako v vaših odnosih z drugimi kot tudi na delovnem področju. Odpirajo se vam novi projekti. Prihodnje leto vam bo postreglo z idealnimi pogoji za razvoj.

Lev

Levi bodo v prihodnjem letu ugotovili, da so dobro izkoristili dane situacije v letu 2011, leto 2012 pa bo končno prineslo rezultate. Zadovoljstvo boste našli predvsem na delovnem področju, lotili se boste novih projektov. Najbolj pomembno vlogo v vašem življenju pa bo prihodnjih 12 mesecev igrala družina.

Devica

Leto 2012 bo devicam odkrilo nove karte, ki vas znajo pripeljati v povsem neznane situacije. Prisiljeni se boste spopasti z novimi izzivi, zato vam svetujemo, da si kljub svoji naravni impulzivnosti vzamete čas za premislek, preden reagirate. Sicer pa vam leto 2012 prinaša veliko dobrih stvari na vseh področjih.

Tehtnica

Prihodnje leto bo vse tehtnice končno odrešilo večine skrbi in pritiskov, ki so se nabrali v letu 2011. Obeta se vam veselo in zadovoljno leto, največ sreče in uspehov pa boste našli v osebnih odnosih.

Škorpijon

Tudi za škorpijone se bo leto 2012 začelo pozitivno. Odrešilo vas bo skrbi in odplaknilo negativno energijo. Postali boste nov, boljši človek, svojo energijo pa boste lahko ponovno posvetili vsemu, kar vas v življenju navdihuje.

Strelec

Leto 2012 lahko ljudem, rojenim v znaku strelca, prinese spremembo v karieri. Ne izključuje se tudi možnost popolne menjave delovnega področja. Ne oklevajte, kot ste v letu 2011. Posvetite se mreženju, ki vam lahko odpre mnoga vrata. Pozabite na svoje strahove in predsodke ter uživajte v letu, ki je pred vami!

Kozorog

Prihaja leto, ki bo vse kozoroge spodbudilo k temu, da poiščejo notranji mir in se poglobijo vase. Leto 2012 je idealno za vse tiste, ki jih je od nekdaj zanimala duhovnost, a si niso vzeli časa zanjo. V prihodnjih 12 mesecih bo za to idealen čas!

Vodnar

Leto 2012 bo čas, v katerem bodo vodnarji poželi pohvale in uspehe za delo, ki so ga v projekte vlagali zadnjih nekaj let. Predlagamo, da se sprostite in uživate v sadovih svojega dela. Čaka vas ogromno lepih stvari!

Ribi

Ljudi, ki so rojeni v znaku ribe, čaka mirno leto brez večjih pretresov. Na delovnem področju boste izpeljali nekaj velikih uspešnih projektov, krog prijetnega leta pa bosta sklenili še ljubezen in sreča. Skratka, leto 2012 je lahko vaše leto na vseh področjih!

 

Želimo vam uspešno leto 2012 ne glede na nebesno znamenje, v katerem ste bili rojeni!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493