Zadovoljna.si
Hana Hadžiavdagić

Novice

Hrvaška novinarka se je prostituirala sredi Zagreba

Z. T.
19. 10. 2010 17.25
21

Najbolj znana bosanska sponzoruša Hana Hadžiavdagić, sicer tudi novinarka hrvaške oddaje Red Carpet na Novi TV, se je odločila, da v prvi osebi preveri, kaj doživljajo prostitutke na zagrebških ulicah. Tako se je temu primerno oblekla in sredi noči za dve uri odšla na ulico. In doživela marsikaj...

Prostitutka
Prostitutka FOTO: Reuters
Znano je, da se z najstarejšo obrtjo na svetu ženske, zadnje čase pa vse pogosteje tudi moški, ukvarjajo predvsem zato, da bi si zagotovili preživetje. Hrvaška novinarka Hana Hadžiavdagić je želela na lastni koži preizkusiti, kaj vse dekleta in ženske, ki svoj kruh služijo na ulicah, doživljajo sleherni dan. Da je ne bi prepoznali, predvsem pa da bi pritegnila kar največ strank, si je nadela svetlo lasuljo in oblekla izzivalna oblačila. Spremljala jo je ekipa, snemali sta jo dve kameri, spremljala pa sta jo tudi dva krepka moška, ki bi preprečila morebitne nevarne situacije.
Prostitutka
Prostitutka FOTO:

Perverzne seksualne želje

Še preden je sama stopila na ulico, se je pogovorila z ženskama, ki se že več let ukvarjata s prostitucijo. Devetindvajsetletna Katy ji je zaupala, da se prodaja že petnajst let in da jo je v to najstarejšo obrt pahnila denarna kriza. Osemindvajsetletno Diano so zlorabljali v družini in je zato že zgodaj zapustila dom. Eno leto je bila tudi odvisna od heroina, a se je tega rešila. Obe opisujeta tudi perverzne seksualne fantazije svojih strank, želijo si, da bi prostitutko gledali med spolnim odnosom z živaljo, pa tega, da bi po stranki hodile v čevljih z visoko in špičasto peto. Katy pove, da jo je nek moški prosil, da urinira ter se mu podela v njegova usta in ga tudi tepe, a mu želje ni izpolnila. Diana je Hani še zaupala, da stranke najpogosteje zahtevajo seks, oralni seks in tudi zgolj druženje z njimi ter da so to najpogosteje poročeni moški. Katy je priznala, da ni nikoli uživala v seksu ter da se tudi ni nikoli zaljubila v svojo stranko, se ji je pa že zgodilo obratno, dobila je tudi že ponudbe, da bi se poročila.

Ženske, ki si vsakdanji kruh služijo na ulici, tvegajo tudi življenje.
Ženske, ki si vsakdanji kruh služijo na ulici, tvegajo tudi življenje.FOTO:

Stranke so lahko precej žaljive

Hana je izkusila življenje prostitutk, preden gredo s stranko. Ni doživela perverzij, ki so ji omenjene prostitutke opisale, je bilo pa veliko nesramnosti in opolzkosti. Ko se je za dve uri postavila na ulico, so se ob njej kmalu začeli ustavljati avtomobili s potencialnimi strankami. Nek moški je od nje zahteval, da bi seksala z njim in prijateljem, a ga je zavrnila. Hkrati mu je pojasnila, da seks stane 500 kun (okoli 70 evrov). Moški ji je predlagal seks za 300 kun (40 evrov), a ker ni pristala ter mu pojasnila, da jo mora spoštovati, jo je zasul s psovkami. Posredovati je moral eden od Haninih pomočnikov, ki je moškega odgnal.

Seks za 500 kun je predrag

Prostitucija je sicer na hrvaškem prepovedana, a kar je Hana izkusila na ulici ni kazalo na to. Na mestu, kjer je stala, so se eden za drugim ustavljali avtomobili, moški so jo spraševali, kakšno ceno ima. Hana je odgovarjala, da pri njej oralni seks stane 500 kun in večina se je odpeljala naprej, češ da je postavljena cena previsoka. Nekateri so si zaželeli analnega in skupinskega seksa. Večina strank se je pogajala, skušali so znižati ceno. Eden je vprašal, ali bi mu lahko za 200 kun zgolj drgnila penis. Zvrstili so se tako mlajši kot starejši moški, v avtomobilih nekaterih so bili sedeži za otroke, kar, kot ugotavlja novinarka, pomeni, da gre za družinske očete. Prišla je tudi stranka, ki ji denar ni predstavljal problema. Hana je za oralni seks zahtevala 500 kun, za seks 1000 kun, za seks z dvema moškima podvojeno ceno. Moški je dejal, da se vrne čez 5 minut. A medtem je ekipa odšla. Kot so ji povedala dekleta, ki so na ulici praktično vsak dan, hitri seks v avtu, ki traja okoli 50 minut, stane okoli 300 kun. Policija sicer redno nadzira območje, dekleta včasih tudi aretira, a zaradi tega se število 'prodajalk ljubezni' ni še nič zmanjšalo. Kljub temu, da v želji po hitrem zaslužku, včasih tvegajo celo življenje.

Hana Hadžiavdagić
Hana HadžiavdagićFOTO: Nova TV
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471