Zadovoljna.si
Želela si je večje prsi.

Novice

Igralka skoraj umrla zaradi povečanja prsi

Z.B.
04. 10. 2010 12.00
4

"Že leta sem razmišljala o lepotni operaciji, s katero bi si povečala prsi. Silno sem si želela polno trojko, prav tako kot sem imela pri 20 letih," je v svoji izpovedi priznala italijanska igralka Emanuela Tittocchia, ki je po lepotni operaciji skoraj umrla.

Želela si je večje prsi.
Želela si je večje prsi. FOTO:
40 letna italijanska igralka Emanuela Tittocchia je aprila letos obiskala lepotnega kirurga, da je v prsi vstavi silikonske vsadke: "Vsi so mi govorili, da gre za enostaven poseg. A ni bilo tako. Operacija, ki je potekala v splošni anesteziji, je trajala dve uri." Takoj po posegu je kazalo, da je šlo vse brez težav, čim so Emanuelo odpeljali iz operacijske sobe, pa je začela močno krvaveti. Zdravniki so jo pomirili, češ da se to lahko zgodi in ni nič posebnega. Preventivno so jo zadržali dva dni v kliniki. "Pet dni kasneje sem se vrnila domov in sem se počutila zelo slabo. Imela sem visoko temperaturo in vse me je bolelo," se spominja igralka. Temperatura ni padla, za nameček pa so se pojavile tudi hude prebavne težave.

Nazaj v bolnišnico

Emanuelo so odpeljali v urgenco, kjer so zdravniki takoj ugotovili, da je njeno zdravstveno stanje resno in ne gre tratiti časa. "Izgubila sem že preveč krvi, raven hemoglobina pa se je že nevarno znižala." Emanuela je preživela v bolnišnici 10 dni, veš čas je dobivala transfuzijo, kar pa ji hemoglobina ni zvišalo na potrebno raven, zato so zdravniki že razmišljali o ponovni operaciji. Na srečo ta ni bila potrebna, saj se je igralkino zdravstveno stanje končno začelo popravljati. "Ko sem se vrnila domov, sem imela neznosne bolečine, nisem mogla odpreti ust in se umiti sama, tudi iz postelje nisem mogla ustati brez tuje pomoči. Na srečo mi je ves čas stala ob strani mama Maria, ki je prišla iz Torina, da bi mi pomagala," se spominja igralka.

 

Najhuje je mimo

Tittocchieva se je po dolgem okrevanju vrnila na delo, kljub temu, da je minilo že več mesecev, pa še ni povsem zdrava. Pogosto jo mučijo bolečine, hitro se utrudi. "Izkušnja me je precej spremenila, naučila sem se gledati na življenje na drugačen način, cenim stvari, ki so v resnici pomembne. Upam, da bo moja težka izkušnja lahko pomagala vsem dekletom, ki tako kot sem nekoč jaz, sanjajo o bujnem oprsju. Svetujem jim, naj teh odločitev ne jemljejo prelahko."

 

Operacija
Operacija FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399