Zadovoljna.si
Brad in Angelina na premieri filma Mr. in Mrs. Smith. Njuna govorica telesa je več kot očitna: Angelina ima roke sklenjene na hrbtu, kar je znak da nekaj skriva, medtem ko je Bradova roka v žepu, kar pomeni, da skriva čustva.

Novice

Aniston vs Jolie: Intervju, ki je šokiral Hollywood

M.K.
13. 11. 2008 19.25
16

„Zelo „ne-cool“ je bilo od Angeline Jolie, ko je medijem razlagala in se hvalila o tem, da sta se z Bradom Pittom, mojim nekdanjim možem, zaljubila“, za najnovejši Vouge razlaga hollywoodska igralka Jennifer Aniston.

V intervjuju, ki je šokiral Hollywood, nekdanja žena Brada Pitta razlaga podrobnosti, ki so se dogajale med njo, Bradom in Angelino pred ločitvijo.

Brad in Angelina na premieri filma Mr. in Mrs. Smith. Njuna govorica telesa je več kot očitna: Angelina ima roke sklenjene na hrbtu, kar je znak da nekaj skriva, medtem ko je Bradova roka v žepu, kar pomeni, da skriva čustva.
Brad in Angelina na premieri filma Mr. in Mrs. Smith. Njuna govorica telesa je več kot očitna: Angelina ima roke sklenjene na hrbtu, kar je znak da nekaj skriva, medtem ko je Bradova roka v žepu, kar pomeni, da skriva čustva.FOTO: Reuters

Brad Pitt in Jennifer Aniston sta se poročila leta 2000, ločila pa po petih letih. Leto dni po ločitvi je Angelina Jolie rodila prvega otroka, hči Shiloh, njen oče pa je Brad Pitt. Angelina Jolie in Brad Pitt naj bi se zaljubila med snemanjem filma Mr. in Mrs. Smith. Vendar pa Anistonova v ekskluzivnem intervjuju pravi, da sploh ni imela pojma o novo nastajajoči ljubezni in še dodaja, da je šele pred dvema letoma v Angelininem intervjuju za Vouge izvedela, kdaj in kako se je zveza med Bradom in Angelino v resnici začela. V istem intervjuju je Angelina Anistonovi predlagala spravo, saj je vedela, da je bila Anistonovi resnica prikrita. Vendar se ji ni zdelo primerno umazanega perila prati v medijih. „Zadeva je bila še preveč vroča, da bi pristala na spravo preko medijev,“ pravi Jennifer. Mediji so namreč poročali, da se je Pitt–Jolie romanca začela šele po ločitvi. A sveže podrobnosti, ki jih razkriva Jennifer, so precej drugačne, njuna ljubezenska zgodba naj bi se začela že prej in Jennifer za to naj ne bi vedela.

Je ljubka Jennifer res prebolela Brada?
Je ljubka Jennifer res prebolela Brada?FOTO: Reuters

Kot poroča spletni portal Mail online je Jenniferino negativno mnenje o Angelini več kot očitno in je dokaz, da se nič več ne boji Angeline, ki je preko medijev še v času snemanja filma Mr. in Mrs. Smith pripovedovala, češ da kako komaj čaka, da bo lahko zopet delala z Bradom.

Vse najlepše o Bradu

Nobena ločitev ni lahka in prinese tudi trpljenje, kljub temu Jennifer ločitev z Bradom opisuje kot sorazmerno nebolečo in dodaja, da ima o Bradu le pozitivno mnenje, da je dober človek in da je nanj zelo ponosna.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413